BEŞİKTAŞ'A LARİN PİYANGOSU!

Süper Lig'de geçtiğimiz hafta son şampiyon Başakşehir'i ilk yarıda oynadığı üstün oyunla yenmeyi başaran Siyah Beyazlı ekipte tüm gözler derbi maçına çevrilirken gelen haber camiada sevinçle karşılandı...
Haberin yayılanma tarihi:25 Kasım 2020, Çarşamba

Geçtiğimiz hafta Süper Lig'in son şampiyonu Başakşehir karşısında alınan 3-2'lik galibiyetle tekrar tırmanışa geçen Siyah Beyazlılarda gelen son haber çok konuşulacak cinsten.

Sergen Yalçın döneminde bu sezon alınan sonuçlar ve gösterilen inişli çıkışlı performans sonrasında gelen Başakşehir galibiyeti, hem teknik heyete hem de taraftara bir nefes aldırdı. Takımdaki sakatlığı süren oyuncular ve koronavirüs izolasyonu yüzünden eksik kadro ile mücadele etmek zorunda kalan Beşiktaş'ta takımın öne çıkan isimleri kaptan Atiba ve Cyle Larin oldu. Ligde oynadığı son 4 karşılaşmada 4 gol atan Kanadalı yıldız Cyle Larin yükselen performansıyla Avrupa'nın dev liglerinde mücadele eden takımların da dikkatini çekmeyi başardı.

Beşiktaş'ın başına adeta talih kuşu kondu. Siyah-Beyazlıların sezon başında satmayı düşündüğü, son haftaların skorer golcüsü Cyle Larin'e talip çıktı.

Sezon başında Eran Zahavi'yi transfer eden ancak büyük hayal kırıklığı yaratarak sadece 1 gol atabilen İsrailli golcünün yerine forvet arayan PSV'nin, Larin'i istediği ortaya çıktı. Hollanda basını PSV'nin Larin için 8 Milyon Euro'luk bir bütçe belirlediğini, Kanadalı oyuncunun geçen sezon Belçika Ligi'nde gösterdiği performansın ardından Beşiktaş'ta da iyi bir sezon geçirdiği için listeye eklendiğini yazdı. PSV'nin henüz Larin için resmi bir teklif sunmadığı ancak diğer adaylar arasında Kanadalı oyuncunun adının ciddi anlamda öne çıktığı belirtildi.

4'TE 4 YAPTI 

Geçen sezon Zulte Waregem'de kiralık olarak forma giyen başarılı forvetin, dönüşü muhteşem oldu. İlk golünü Antalya filelerine gönderen Larin; iki maçı boş geçtikten sonra adeta otomatiğe bağladı. Süper Lig'de 8 maçta 5 gole ulaşan 25 yaşındaki Larin, PAOK maçında takımının tek golünü atmıştı. Kanadalı forvet, toplam 26 maçta 7 gol attığı 2018-19 sezonundaki performansını şimdiden yakalamaya çok yaklaştı.

Milliyet

Etiketler: Larin   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki