BEŞİKTAŞ'A TEPEDEN BAKANLAR!

Duyduk Mu & Medya Kartalı Genel yayın yönetmeni, Hakan ÖNCÜL yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:26 Kasım 2020, Perşembe

Ahmet Nur ÇEBİ’yi, Fikret ORMAN Konusunda Uyarmaya Çalıştığımda Daha Yöneticiliğinin İlk Zamanlarıydı.

Sonrasında da Hüseyin MİCAN, Metin ALBAYRAK ve daha birkaç isim daha. Haklı çıkmak, hiç bu kadar canımı yakmadı. Neticede Beşiktaş’ın getirildiği mali nokta ortada. Gerçi Başkan da Umut GÜNER konusunda haklı çıktı. Oda, yıllar önce beni ve Beşiktaşlıları ilk uyaran kişidir. Lakin olanlar oldu, koltuk sahipleri kötü gidişe engel ol(A)madı.

Yönetenlerin En Büyük Sorunu Kendileri Gibi Düşünmeyen Kişileri ‘KARŞI TARAF’ Olarak Görmek

Kendi adıma bu duruma alıştım, açıkçası umurumda da değil ama bakış açısı yanlış. Aslolan ‘Hepimiz Aynı Gemideyiz’ O koca geminin adı da BeşiktAŞK. Batarsa hep beraber batar, yüzerse Omuz-Omuza yolculuk ederiz. Ne fazla aşağıdan, nede fazla yukarıdan…

Mevcut Yönetime Son 1 Yıldır Muhalefet Ettiğim Konular Belli…

DENETLEME; Camiaya ‘Güçlü Başkan’ ve ‘Devrim Yapacağız’ sözleriyle geldiniz. 13 ay oldu, halen atılmış tek bir somut adım göremedik. İnandırıcılığınızı, her gün biraz daha yitiriyorsunuz. Artık Şeffaf yönetim istiyoruz.

FUTBOL A.Ş; BJK Başkanı, Futbolunda başında olmalı. Bu camia çift başlılığı kabul etmez. İçerde-dışarıda bölünmelere sebep verirsiniz. Doğruyu görmek için koca bir senenin heba olması mı gerekiyordu? Herkesler görecek ki en kısa zamanda yönetim bu yanlıştan dönecek ve ÇEBİ yeniden Futbol A.Ş’nin başına geçecek.

İLETİŞİM; Adnan DALGAKIRAN’ın bu görevi kaldıramayacağı alenen ortadayken, değişiklik yapmak için 11 ay beklemek mi gerekiyordu? Göreve geldiğiniz günden bu yana, ‘İletişimsizlikten’ ne kadar çok insanın Kulüp ve çevrenizden uzaklaştığını göremiyor musunuz? Hatayı hatayla örtercesine, eski Başkan adayı ve yöneticilerden Erol KAYNAR ve tartışmalı 2 isimle daha yola devam etme kararı aldınız. Yazın bir kenara. Bu ekip bir önümüzde ki yeni sezonu göremez! 

CENK SÜMER; Önce Futbol A.Ş.’nin başına getirme çabaları, ardından ‘Murahhas Aza’lık görevi. Ocak ayından beri yazıyorum. Bu dikiş tutmaz. Nedenini bilmediğimiz bir şekilde ‘Cenk SÜMER’e Göre İş’ icat etmeye çalışılıyor. Yine çok iddialı olacak ama, SÜMER’in de yakında başka bir göreve KAYDIRILACAĞINI hep birlikte duyarız.

Ben ve ekibim, haklı çıkmaktan adeta yorulduk. Ahmet Nur ÇEBİ ve yönetim kurulu üyeleri ise hata yapmaktan yorulmuyor. Nedir bu inat? Neden bu ‘Ben yaptım olduculuk?’ Olsa-olsa aramızda yalnızca tek 1 fark var. Biz Beşiktaş’a içeriden bakıyoruz, sizler ise etrafınız çevrili olduğu için TEPEDEN!

Hak Edene Saygılarımla
Hakan ÖNCÜL.  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki