BEŞİKTAŞ'A TRANSFER ŞOKU!

Beşiktaş yönetimi, transfer çalışmalarında bir çok zorlukla karşı karşıya...
Haberin yayılanma tarihi:14 Mayıs 2019, Salı

Beşiktaş'ta Transfer Şoku Yaşanıyor...

Yeniden başkan seçilen Fikret Orman gözünü transfere çevirdi ancak evdeki hesap çarşıya uymuyor! Takımdan ayrılması muhtemel isimlerin yanı sıra takıma dahil edilmesi ve mevcut kiralık bazı oyuncuların satın alınması planları zora girdi. İşte o gerçek ve ayrıntılar...

Süper Lig'de matematiksel olarak şampiyonluk şansı devam eden Beşiktaş'ta, sezon sonunda Şenol Güneş ile yollar ayrılacak.

Milli Takım'ın başına geçen Güneş, ayrılmadan önce başkan Fikret Orman'a takımla ilgili raporunu sunacak. Bu doğrultuda hareket edecek olan yönetim, transfer çalışmalarına başlayacak.

Ayağını yorganına göre uzatması gereken Beşiktaş'ta işler bu anlamda karışık...

Siyah beyazlıların ciddi borç yükü, ödemeleri derken takım içi yüksek ücret kazanan birçok oyuncuyla yolların ayrılması gerekecek. Sözleşmesi biten bazı oyuncularla yeniden masaya oturulmayacak. Bekleneni veremeyen birçok oyuncuyla da yolların ayrılması bekleniyor.

Beşiktaş Yönetimi'nin satılacak futbolcular için gereken kolaylığı göstereceği öğrenildi. Yapılacak teklifler masaya yatırılacak ve en iyi rakamları sunan kulüplere bu oyuncular satılacak. Takımda kiralık olarak oynayan Adem Ljajic ile ilgili karar verildi ancak transferin önünde bir engel var...

DEV BORÇ!

Beşiktaş'ta gerçekleşen 2018 Yılı Olağan İdari ve Mali Genel Kurul'da kulübün borcu açıklandı. Açıklanan rakama göre; siyah-beyazlıların toplam borcu 2 Milyar 423 Milyon 706 bin TL.

TRANSFER BÜTÇESİ DÜŞÜRÜLÜYOR

Bu rakamı aşağıya doğru çekmek ve eritmek için kolları sıvayan Orman ve yönetimi transfer bütçesini düşürecek. Torino'dan 1 Milyon 250 Bin Euro karşılığında kiralanan Sırp futbolcunun satın alma opsiyonu ise 6.5 Milyon Euro. Bu anlamda Ljajic için sponsor ya da başka bir gelir kasaya girmezse transferin gerçekleşmesi zora girecek.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki