BEŞİKTAŞ’A YAKIŞMAYAN DİVAN TOPLANTISININ ARDINDAN…

Duyduk Mu & Medya Kartalı Genel yayın yönetmeni, Hakan ÖNCÜL yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:05 Aralık 2022, Pazartesi

Engelliler Günü Birleşmiş Milletler Tarafından 1992 Yılından Bu Yana 3 Aralık'ta Kutlanan Uluslararası Bir Farkındalık Günüdür

Dünya’da milyonlarca ve özel organizasyonlar ile kutlanmakta olup, hiçbirinde de Ahmet Nur ÇEBİ olmazsa kutlanmaz diye bir şart bulunmamaktadır(!)

Erdem GÖKSEL, Handan KARATEKİN, Ekrem BEKTAŞ, Kaan DALAY ve diğerleri. Hepsi benim dostum, kıymetlim, canım/ciğerim. Divan kurulunun tarihi de önceden belli, Engellilerinki de(!) Gününü, saatini ona göre ayarla, organizasyonu yap, yine katıl. Divan üyeleri ve toplantısından tez zamanda ayrılmak için, benim engelliler şubemi ve bu özel günü bahane etmen hiç şık olmadı başkan(!)

AHMET NUR ÇEBİ’NİN DİVAN TOPLANTISI KONUŞMASINDAN…

* Başkan ÇEBİ konuşmasında 3/4 kez insanları SAF yerine koyarcasına “Biz Geldiğimizde..” diye başlayan cümleler kurdu. Sen hiç gitmedin ki Başkan. Son 10 yıldır, hak ettiğinden çok daha fazla zaman İKTİDARDA kaldın. “Bu Borcu Ben Yapmadım/Tek Sorumlusu Fikret ORMAN” gibi söylemler yalnızca sen ve ekibini daha KOMİK hale sokar!

* Yine Başkan Divan kurulu toplantısında “Bana Trabzon’unun Çocuğu diye yazar/bağırırlarken kollamadınız…” gibi, üyelere manasız bir cümle kullandı. Ne Var Ki Bunda?  Benim de anadan-babadan safkan, oraların insanı dostlarım var. Trabzonlu olmak suç mu?

BİLGİ; Ahmet Nur ÇEBİ ve ailesine ait, Trabzon da (ÇEBİ) tersanesi bulunmakta olup bahçesinde SİYAH-BEYAZ yerine, Bordo-Mavi bayrak dalgalanmaktadır (!)

Yazmaktan Yorulmayacağım; BEŞİKTAŞ Kulüp Ve Camiasının En Büyük Sorunu KALİTE!

Başkanından-yöneticisine, profesyonelinden-halka ilişkilerine, basınından-iletişimine, kongre/divan üyesinden-sözde ileri gelenlerine kadar Fikret ORMAN dönemimde zirve yapan, Ahmet Nur ÇEBİ ile kangren haline dönüşen KALİTESİZLİK camia olarak bizleri uçuruma sürüklüyor.

Bir daha ki yazıda, Divan kurulu toplantısını provoke eden Tevfik YAMANTÜRK’ü ele alacağız. Şimdilik…

HAK EDENE SAYGILARIMLA

        Hakan ÖNCÜL.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki