BEŞİKTAŞ'I BEKLEYEN BÜYÜK TEHLİKE!

Ukrayna'dan Beşiktaş'a tehdit! "En yüksek mahkemeye kadar gideriz"
Haberin yayılanma tarihi:22 Nisan 2023, Cumartesi

Ukrayna Siyah-Beyazlı Kulübün Gazprom'la Anlaşma Yapılması Durumunda "Rusya'ya Dolaylı Para Aktarma Ve Marka Aklama Davası" Açma Tehdidinde Bulundu;

UEFA ve FIFA'ya birer yazı yazan Beşiktaş yönetimi Gazprom'la anlaşma durumunda neler olabileceğini öğrenmeye çalıştı... İki kurum da tatmin edici birer cevap vermedi. Rusya ile savaş halinde olan Ukrayna Ticaret Bakanlığı, Gazprom'la anlaşma yapılması durumunda "Rusya'ya dolaylı para aktarma ve marka aklama davası" açma tehdidinde bulundu. Davayı en yüksek mahkemeye taşıma uyarısı verdi. 

HER ŞEY PARA MI?

Yılda 15 Milyon Euro'dan en az 3 yıl için 45 Milyon Euro, 10 yıl için de 150 Milyon Euro gibi bir rakamı hayal eden Beşikyaş yönetimi ise ikiş arada bir derede kaldı. Gazprom'la yapılacak bir anlaşmanın risk olup olmayacağı konusunda araştırmalara devam edilmesi kararı alındı. 

Beşiktaş'ın diğer iki sponsor adayı Hankook ve Air Astana ile görüşmeleri ise devam ediyor. Ancak hem Kora hem de Kazak firmasının teklif ettiği rakamlar Gazprom'un teklifi ile kıyas bile kabul edilemeyecek seviyede.

Fotospor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki