'BEŞİKTAŞ'I TEHLİKEYE Mİ SOKUYORUM?'

TFF Olağan Genel Kurulu sonrası açıklamalarda bulunan başkan Ahmet Nur Çebi, Ghezzal transferindeki rakipleri sarı kırmızılılara yanıt verdi...
Haberin yayılanma tarihi:29 Temmuz 2021, Perşembe

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Olağan Genel Kurulu sonrasında Galatasaray Başkanı Burak Elmas ile Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, yayına çıktı.

İlk önce ekrana gelen Elmas, ezeli rakipleriyle uzun süre çekiştikleri Rachid Ghezzal'ın transferi hakkında şu açıklamayı yaptı: "Hocamız çok istedi ama bence Ghezzal'ın yaşı gereği son kontratı. Primleriyle birlikte masada 3.8 Milyon Euro vardı. 1-2 aylık takdir için Galatasaray'ın geleceğine büyük bir yük olacak transferi yapmama kararı aldık. Hocamız da bunu saygıyla karşıladı."

CENTİLMENLİĞİN KRALINI YAPTIK

Çebi ise Elmas'ın sözlerinin hatırlatılması üzerine, "Biz şimdi Ghezzal'ı alırsak Beşiktaş'ın geleceğini tehlikeye mi sokacağız? Özellikle benim bu konuda ne kadar dikkatli olduğum bilinir. Kendine göre bir açıklaması olmuş, saygı duyuyorum. Ghezzal zaten bizim futbolcumuzdu" ifadelerini kullandı.

Başkan Çebi, "Ghezzal'a yapılan ilk teklifin artırılmadığı iddiaları doğru mu?" sorusuna da "Doğrudur, olduğumuz yerde duruyoruz. Biz hiçbir müdahale etmedik ama bir başka takıma ait bir futbolcuyla da görüşmedik. Centilmenlik tek taraflı olur, biz en kralını yaptık" cevabını verdi.

'TORUNOĞULLARI'NI SIZDEN DUYDUM'

Ahmet Nur Çebi'ye Erdal Torunoğulları'nın transfer komitesindeki görevinden ayrılması da soruldu. Beşiktaş başkanının yanıtı ise kafaları karıştırdı: "Bunu sizden duyuyorum. Ben görev değişikliği yapmadım. Transfer komitesindeki arkadaşlar görevine devam ediyor ancak icraatları artık profesyoneller yapacak."

Sabah

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki