BEŞİKTAŞ'I YÖNETENLER MAHKEME KARARINA YİNE KARŞI GELİYOR!

5268 Kişiyle ilgili bir önceki ve şu anda görevde olan BJK Denetleme Kurulu mahkemenin emrine ve kararına göre isim listesini vermiyor!...
Haberin yayılanma tarihi:11 Temmuz 2019, Perşembe

BEŞİKTAŞ olmayan Kongre üyeleri hakkında dava açan BEŞİKTAŞLILARIN, 3 yıldır devam eden Mahkeme süreci başka bir boyut kazandı.

Bilindiği gibi; 2 Haziran 2016 tarihinde 2015 dönemine ait 2016 yılında gerçekleşen idari ve Mali genel kurul toplantısında alınan ibra ve seçimin iptaline dair görülmekte olan dava, İstanbul 9. Asliye Hukuk Mahkemesinde 3 yıldır devam ediyor..

İstanbul 9. Asliye Hukuk Mahkemesi Hakiminin ‘ACELE’ şerhi koydurmasına rağmen Kulüp avukatları ve yetkililer Mahkeme kararına yok sayarcasına listeleri vermemekte diretiyor.  

Dava; 2016 yılında alınan seçim ve İbra kararlarının iptalini kapsayan, aynı zamanda 2014-15 yıllarında Senelik üyelik aidatları toplu veya cari hesaptan mahsup edilmek suretiyle ya da usulsüz yatırıldığı tespit edilen üyelerle, Kulübe üye taktimin de referans (Kefil) olma limitini aşılması ya da başvuru evraklarında usulsüzlük sureti ile üye yapıldığı ve BEŞİKTAŞLI olmayanların da içinde bulunduğuna dair tespit edilen kişilerle ilgili. 

İŞTE AÇIKLAMANIN TAM METNİ

KARAR ve İTİRAZ DİLEKÇESİ

Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde yapılan Genel Kurulda eski Divan Kurulu Başkanı Yalçın KARADENİZ’e verilen kınama cezasının kaldırılması yine Mahkeme kararı ile istenirken, Kulüp yetkilileri ‘Cezanın Denetleme Kurulunda tekrar görüşülmesi’ tabiri ile cümle mühendisliği yolu ile Yasanın verdiği kararı görmezden gelmişti.

DUYDUK MU?

Özel Haber

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki