BEŞİKTAŞ'IN ÇOCUĞU HADZİAHMETOVİC!

Kara Kartal'ın Yeni Transferi Amir, Çocukluktan Beşiktaşlı...
Haberin yayılanma tarihi:03 Şubat 2023, Cuma

Beşiktaş Ara Transferde Aboubakar’ın Ardından Hadziahmetovic’i de Resmen Kadrosuna Kattı;

Siyah-Beyazlı kulüple 4,5 yıllık sözleşme imzalayan Amir Hadziahmetovic, Bosna Hersek’te geçirdiği çocukluk yıllarından itibaren Beşiktaş’ı desteklediğini söyledi, farklı kulüplerden teklifler almasına rağmen fedakarlık yaparak Kartal’a geldiğini ifade etti. Konyaspor’dan transfer edilen 25 yaşındaki Bosna Hersekli orta saha oyuncusu 4,5 yıllık resmi sözleşmeye imza atarak, takıma katıldı.

YENİ YILDIZ ADAYINDAN İLK AÇIKLAMALAR...

Konyaspor’da 7 yıl top koşturduktan sonra Beşiktaş’a gelen Hadziahmetovic çok mutlu olduğunu söyledi. Ülkesi Bosna’da geçirdiği çocukluk yıllarından itibaren Beşiktaş’ı desteklediğini aktaran başarılı futbolcu, Siyah-Beyazlı forma altında şampiyonluklar yaşamak, kupalar kaldırmak istediğini dile getirdi.

Hadziahmetovic, “Beşiktaş’tan ilk teklif geldiğinde çok duygulandım. Daha önce taraftarı olduğum kulüpten teklif almak beni hem çok sevindirdi hem de çok etkiledi. Farklı kulüplerden teklifler olmasına rağmen sabırla bekledim ve Beşiktaşlı olmak için gereken fedakarlığı da yaptım. Taraftarın sosyal medyadaki desteği de beni çok mutlu etti. Beşiktaş’a şampiyonluklar yaşamaya geldim. Her zaman çok çalışarak sahadaki olumlu performansımla bu sevgiye karşılık vermeye çalışacağım” ifadelerini kullandı.

Milliyet

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki