Beşiktaş'ın Gizli Ajandası HULK!

Üst düzey oyuncuları oldukça uygun fiyatlara almasıyla ünlü Fikret Orman’ın cebinde “bomba” bir isim taşıdığı ortaya çıktı…
Haberin yayılanma tarihi:16 Aralık 2017, Cumartesi

Çin’de yeni yılla birlikte yabancı sayısı düşürülecek. Bunun yanı sıra astronomik rakamlara Çin’e giden oyunculardan da direkt hükümetin emriyle indirim talep edilecek.

Somu Sports da bunun Oscar, Hulk, Witsel, Ramires, Alex, Augusto, Pato ve Lazezzi gibi yıldızların yeniden Avrupa’ya dönmesine yol açacağını yazdı. Her oyuncu için dönecekleri muhtemel kulüpler listesi hazırlandı.

En ilgi çekicisi de Hulk’ı isteyen kulüplerin arasına Beşiktaş’ın da adının eklenmesi oldu.

Hulk ile Beşiktaş taraftarı arasında özel bir bağ var. Q7’de siyah-beyazı formayı giymeden önce Porto formasıyla kendisini alkışlatmıştı. Hulk da aynısını yapmayı başardı. Hulk, 2012’de verdiği bir röportajda, “Türkler futbolu en az Brezilyalılar kadar seviyor. Ama daha olgunlar. Ben Brezilya’da bu golü atsam rakip takım taraftarı beni öldürmek ister. Ama Türkler beni alkışladı. Bir gün onlar için oynarsam, benim onlar için attığım golden sonra nasıl sevineceklerini hayal bile demiyorum” diye konuşmuştu.

 Fotospor

Etiketler: Transfer   Hulk   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki