Beşiktaş'ın Gözü 18 Yaşındaki Halil İbrahim Dervişoğlu'nda!

Ferdi Kadıoğlu ile ilgilense de genç futbolcuyu Fenerbahçe'ye kaptıran Beşiktaş'ta asıl hedefin Halil İbrahim Dervişoğlu olduğu ortaya çıktı...
Haberin yayılanma tarihi:15 Temmuz 2018, Pazar

Sparta Rotterdam forması giyen 18 yaşındaki golcü için Fenerbahçe ve Galatasaray da devreye girdi. Ancak Siyah-Beyazlı kurmaylar elini çabuk tutarak transferi olumlu noktalamanın hesaplarını yapıyor.

Beşiktaş'ta transferde hareketli saatler yaşanıyor...

Gözünü genç ve gelecek vaadeden isimlere çeviren Siyah-Beyazlılar, Hollanda Eerste Divisie Ligi'nde Sparta Rotterdam forması giyen giyen Halil İbrahim Dervişoğlu'na kancayı taktı.

Ferdi Kadıoğlu için nabız yoklayan ve genç futbolcuyu Fenerbahçe'ya kaptıran Beşiktaşlı kurmaylar bu kez elini çabuk tutarak gurbetçi Dervişoğlu'nu takıma dahil etmek istiyor. Teknik direktör Şenol Güneş'in de transferine onay verdiği öğrenilen 18 yaşındaki golcü futbolcu için yönetimin temaslarını artırdığı öğrenildi.

26 MAÇTA 20 GOL ATTI

hücum bölgesinde hareketli bir görüntü çizen ve rakip savunmalara yaptığı baskıyla dikkat çeken Halil İbrahim Dervişoğlu, geçen sezon Jong Sparta ile Hollanda Tweede Divisie'de 26 maçta fileleri 20 kez havalandırdı. Sparta Rotterdam ile Play-Off'ta iki maçta oynayan gurbetçi futbolcu, U19 takımıyla da 4 maçta 3 gol attı.

U19'DA MİLLİ FORMAYI GİYDİ

Halil İbrahim Dervişoğlu, Avrupa U19 Futbol Şampiyonası'nda Türkiye formasını terletti. Genç yıldız adayı, Ay-Yıldızlılar ile 1 resmi karşılaşmada oynarken, 66 dakika sahada kaldı. Dervişoğlu ile Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da yakından ilgilendiği ifade edildi.

Htspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki