Beşiktaş'ın Gündemindeki Marcelo'dan Transfer Açıklaması!

Bir süredir Beşiktaş'a geri döneceği konuşulan Marcelo Guedes, bugün resmi Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla gündem yarattı...
Haberin yayılanma tarihi:25 Mayıs 2019, Cumartesi

Brezilyalı yıldız, Olimpik Lyon'a veda mesajı niteliğinde bir açıklama yayımladıktan sonra sözlerinin yanlış anlaşıldığını söyleyerek takımda kalacağını açıkladı.

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Olimpik Lyon'da forma giyen ve bir süredir Beşiktaş'a geri döneceği konuşulan Marcelo Guedes, bugün resmi Instagram hesabından gündeme bomba gibi düşen bir paylaşımda bulundu.

Veda Mesajı Gibi

32 yaşındaki Brezilyalı stoper, veda mesajı niteliğindeki açıklamasında "Avrupa'da 10 sezon geçirdim ve 11'inciyi dört gözle bekliyorum. Tanrı'ya ve beni destekleyen herkese teşekkür ederim. Hedefimize ulaştığımız ve kulübü ait olduğu yer olan Şampiyonlar Ligi'nde bıraktığım için mutluyum. Tanrı hepinizi korusun." ifadelerini kullandı.

Daha önce 1,5 sezon Beşiktaş forması giyen deneyimli defans oyuncusunun bu ifadeleri, Lyon'dan ayrılacağı şeklinde yorumlanırken Beşiktaşlı taraftarlar arasında da büyük bir heyecana neden oldu.

Marcelo, daha sonrasındaysa bir açıklama daha yayımlayarak "Son paylaşımımda Lyon'dan ayrılacağımı söylememiştim. Yalnızca Şampiyonlar Ligi'ne kaldığımız için mutlu olduğumu belirtmiştim. Ana dili İngilizce olmayan Fransız gazeteciler, yazdıklarımı yanlış aktarmış. Tekrarlıyorum: Lyon'dan ayrılmıyorum ve sözleşmeme sadık kalacağım." mesajını paylaştı.

Fanatik 

Etiketler: Marcelo   Lion   Fransa   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki