'BEŞİKTAŞ'IN HEDEFİ ŞAMPİYONLUK OLMALAI!

Siyah-Beyazlıların efsane isimlerinden İlhan Mansız, önemli açıklamalarda bulundu...
Haberin yayılanma tarihi:26 Temmuz 2022, Salı

''ÜÇLÜ SAVUNMA ÇOK RİSKLİ''

"Yerinde transferler yapıldı. Yeni bir hoca geldi. Sezon bitiminden beş altı hafta öncesi galiba dahil oldu. Öyle söyleyebilirim. Takımı tanıma şansı fırsat oldu. Ligi tanıma fırsatı oldu, gerekli takviyeler yapıldı. Bugün altyapısından önemli bir oyuncuyu yurt dışına sattık. Büyük bir başarı. Umarım ki önümüzdeki yıllarda da öz kaynaktan yetiştirdiğimiz futbolcuları yurt dışında kulüplere satarak ekstra gelir ederek bunları da hem altyapıdan gelen oyunculara hem de tabii ki yeni transfer edilecek oyunculara yatırım yaparak geri dönüşümü almış olur. Hoca üçlü bir savunmayla oynayacak. Zor bir sistem. Istediklerini uygulayabilirse çünkü riskli. Üç dört üç kanatlarda özellikle sıkıntılar yaşayabilir ama istediği oyuncuları transfer edip gerekli performansını gösterebilir."

"REKABET NE KADAR YÜKSEK OLURSA..."

"Sezona iddialı başlıyor. Herkesin beklentisi büyük. Zaten Beşiktaş'ın diğer takım diğer büyükler olduğu gibi. hedefi şampiyonluk. Bu olmalı. Her sezon şampiyonluk dışında farklı bir hedef koymadan bu anlamda ilerleyerek istikrarı ve kadroyu koruyarak daha sonra da Avrupa'da başarılar hedeflenmesi gerekiyor. Rekabet ortamının yüksek olduğu bir lig bekliyorum inşallah. Geçen sezon dönüp baktığımızda Trabzonspor gayet başarılı bir sezon geçirdi. Şampiyonluğu hak ederek kazandı. Ama onun diğer büyükler işte Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe beklentilerinin altında kalarak, yarıştan erken koptular. Eğer birlikte rekabet ne kadar yüksek olursa hem seyir zevki açısından, hem heyecan olarak ama diğer taraf diğer taraftan da Türk futbolunun gelişmesi adına çok önemli. "

"CENK TOSUN'U MERAK EDİYORUM"

"Çünkü rakibin ne kadar güçlü olursa seni de kendini daha iyi geliştirmen, daha çok çalışman gerekiyor. O yüzden ne kadar çok takım yukarıdaki kotayı zorlarsa Beşiktaş veya Türk futbolu için o kadar daha iyi diyebilirim. Tabii artık golcülerin özellikleri de değişmeye başladı. Oynanan futbol değişmeye başladı. Benim oynadığım dönemle şimdiki sistemleri kıyasladığımızda oyuncular artık biraz daha farklı özelliklerde işte daha çok pivot oyuncu hem duvar olabilecek hem kanatlardan gelen ortalara bitirici vuruşlar yapabilecek bir oyuncu. Onun dışında kanatlardan artık genelde ters ayaklı oyuncular seçilerek içeri girip şut atmaları bekleniyor.Fazla ortalarla beslenmeyen ama şu an için Cenk Tosun'un performansını merak ediyorum. sakatlık geçirmiş olduğu bir sakatlıktan sonra tekrar yuvasına geri döndü. Umarım gitmeden önceki performansını yakalayarak üstüne katarak taraftarı heyecanlandıracak bir performans sergiler."

Trtspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki