Beşiktaş'ın Şansı Real Madrid Kadar!

Mustafa Denizli Beşiktaş'ın Şampiyonlar ligindeki başarısını değerlendirdi...
Haberin yayılanma tarihi:25 Kasım 2017, Cumartesi

İşte o sözler;

Beşiktaş için Şampiyonlar Ligi’nde artık güçlü-güçsüz takım ayrımı yapmak mantıksız. Hepsi güçlü. Ama Beşiktaş’ın görüntüsü de rakip kim olursa olsun umut verici. Siyah Beyazlıların en az rakibi kadar şansı var. Bu Real Madrid dahi olsa...

Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkan Beşiktaş’ın işi eleme turunda daha mı zor yoksa daha mı kolay? Şansı nedir?

Gruplarda genellikle güçlü olan takımlar üst tura çıkıyor. Dolayısıyla Beşiktaş’a kurada kim çıkarsa çıksın, grubunda oynadığı takımlardan daha güçlü bir takımla eşleşecek. Ama Beşiktaş’ın görüntüsü de rakip kim olursa olsun umut verici. Dolayısıyla burada Beşiktaş’ın şansı en az rakibi kadar vardır. Bu Real Madrid dahi olsa. Grup maçlarında rakiplerine 2 beraberlik veriyorsun bir şey kaybetmiyorsun ama eleme turunda iki beraberlikle elenebiliyorsun. Ayrıca grubun telafisi var ama eleme turunun yok.

BEŞİKTAŞ İÇİN ARTIK DİŞLİ, DİŞSİZ RAKİP YOK

Herkes rakibin kim olacağını tartışıyor ve genelde de en güçlüsü isteniyor! En güçlü rakip daha mı motive eder?

Eleme turlarına kaldıktan sonra rakibin dişli mi dişsiz mi olacağı hiç önemli değil. Bir hedefe gitmek istiyorsan, güçlüsü de güçsüzü de geçilmesi gereken rakiptir. Artık güçlülerin mücadelesi başlıyor. Bu 16 takım içinde kaç tane güçsüz takım gösterilebilir ki? Burada şunu da gözardı etmemek lazım: Beşiktaş’ın Portekiz’de yenip İstanbul’da berabere kaldığı Porto da bu 16 takımdan biri. Matematiksel olarak garantilemese de Porto için net diyorum turu geçti çünkü son maçta Monaco’dan en az 1 puan alabilecek güçte.

NEGREDO’YU GÖNDERİP NE YAPACAKSIN Kİ?

Beşiktaş’ın devre arasında Şampiyonlar Ligi için takviye yapması lazım mı? Lazımsa hangi pozisyonlara yapmalı?

Beşiktaş şu anda sıkıntı yaşıyor mu yaşamıyor mu, bu çok net değil. Pepe’nin yanında kimi tercih edeceği tartışılıyor. Ama elindekinden daha iyisini bulmak ara transferde çok kolay değildir. Negredo’yu niye yollasın? Cenk ile bir uyumu var. Daha iyi bir golcü getirirse Cenk’i mi kesecek? Beşiktaş’ın Cenk’i göndereceğini de tahmin etmiyorum. Cenk kalitesinde bir adamı Cenk’in fiyatına alabilir mi? Alsa bile aynı verimi alabilir mi?

BEŞİKTAŞ MALATYA’DA PUAN BIRAKIRSA, LİGDE ZORLANIR

Akhisar’a karşı iyi oynasa da puan kaybetti Beşiktaş. Malatya maçını gündüz oynayacak, puan kaybı yaşar mı?

Beşiktaş’ın Akhisar maçında iyi oynadığı kanaatinde değilim. Kendi çizgisinin gerisinde kaldı. Akhisar maçındaki görüntü Malatya’da devam ederse Beşiktaş zorlanır. Puan kaybı halinde zihinsel olarak da yıpranır. Çünkü artık puan kaybı için kredisi pek kalmadı. Sonraki haftaları sıkıntıya sokar. Normal futbolunu oynarsa kazanacağı bir deplasmana gidiyor Beşiktaş.

Hürriyet

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki