Beşiktaş’ın Transfer Politikası Vida’ya Bağlı!

Güntekin Onay, beIN Sports'ta transfer gündemini yorumladı.
Haberin yayılanma tarihi:09 Temmuz 2018, Pazartesi

İşte o açıklamalar;

Vida Hırvatistan Milli Takımı’nda Beşiktaş’ta oynadığından daha özgüvenli oynuyor. Takımıyla beraber yarı finale kaldılar. Bilinen bir oyuncu. Bu turnuvada güvenilirliğini de kanıtladı. Beşiktaş’ın transfer politikası Vida’ya bağlı. Eğer 30-35 milyon Euro civarında satabilirse kadrosundaki önemli eksikleri kapatabilir.

‘’Quaresma Beşiktaş taraftarı tarafından çok seviliyor ancak paraya çevirebiliyorsa satılmalı. Talisca’nın yerine bir oyuncu ve santrafor şart. Larin’in Beşiktaş seviyesinde görmüyorum. Negredo iyi bir paraya satılırsa çok iyi bir kazanç olur. Babel’in sözleşmesi devam ediyor. Gidiyor diye bakmamak lazım. Gökhan Töre ise yeni bir transfer diye düşünülebilir.’’

UEFA Kupası’nda gruptan çıktıktan sonra maçlar 1 hafta arayla oynanıyor

O arada lig şampiyonluğu kaybediliyor.UEFA’da hem final oynayıp hem ligde şampiyon olmak çok zor iş. Tabii Beşiktaş grup kurasına seribaşı olarak katılacak. Grup maçlarında zorlanacağını düşünmüyorum Kadro planlanmasını çok iyi yapmaları lazım. Gökhan’a natif hücumcu bir bek arıyorlar. Orta sahada ise Atiba’da bence artık misyonunu tamamladı. 

Ajansspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki