BeşiktAŞK Yasak Dinlemedi!

Siyah-Beyazlı yönetimin “Taraftarlarımız maça gelmesin” uyarılarına rağmen Allianz Arena’da 5 binden fazla Türk vardı.
Haberin yayılanma tarihi:21 Şubat 2018, Çarşamba

Beşiktaş tarafından Almanya'ya seyirci getirilmemesine ve bilet haklarından vazgeçilmesine rağmen gurbetçiler maça büyük ilgi gösterdi. İnternet ortamından Münih taraftarlarının biletlerini satın alan Türk vatandaşlarının Allianz Arena'daki sayısı 5 bini geçti.

Gurbetçiler maç başlamadan Beşiktaş lehine tezahüratlarla stadı inlettiler. Beşiktaş'ın Bayern Münih ile yapacağı maçı izlemek için Türkiye'den gelen VIP konuklar arasında siyaset, sanat ve futbol dünyasından da ünlü isimler vardı. Galatasaray eski başkanı Faruk Süren ve teknik direktör Cristoph Daum gibi isimlerin yanı sıra Beşiktaş'ın eski futbolcusu Andreas Beck de karşılaşmayı takip etti. A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu da tribündeydi. Rumen hoca bugün de S.Donetsk ile Roma arasında oynanacak maçta Cengiz Ünder'i izleyecek.

-10 DERECEDE DONDULAR

Almanya'da dün kar yağışı gün boyu sürdü. Maç saatinde sıcaklık -10 dereceye kadar düştü. Yedek oyuncular battaniyelerle ısındı.

YILDIZLARA TAKİP

Bayern Münih ile Beşiktaş arasında oynanan Son 16 Turu ilk maçına scoutlar da büyük ilgi gösterdi. Allianz Arena'da bir çok kulübün temsilcisi ve milli takım yetkilisi de vardı. Talisca, Oğuzhan ve Tolgay takipteki isimlerdi. Ancak sadece Talisca 11'deydi.

REKORU KAÇIRDI

Şampiyonlar Ligi'nde 5 gol atan Talisca, Leipzig maçındaki golüyle, şimdi Everton'da boy gösteren takım arkadaşı Cenk Tosun'u yakalamıştı. Münih maçında fileleri havalandırsa, Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki en golcü oyuncusu unvanını elde edecekti ancak bu şansı dün kullanamadı 

Sabah

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki