Beşiktaşlı Antrenör Açıkladı: Vida Mutlu Değil!

Beşiktaş’ın kaleci antrenörü Mrmic, devre arasında transfer edilmesine karşın takımda istediği kadar forma giyemeyen Vida'nın durumdan mutsuz olduğunu açıkladı.
Haberin yayılanma tarihi:12 Nisan 2018, Perşembe

Beşiktaş’ın kaleci antrenörü Mrmic, Hırvat basınına konuştu. Siyah-beyazlıların devre arası Dinamo Kiev’den kadrosuna kattığı Domagoj Vida’nın forma şansı bulamamasını değerlendiren Mrmic, “Vida oynamadığı için mutsuz. Sonuçta kenarda oturmaya alışık bir futbolcu değil. Ancak takımda büyük bir forma rekabeti var. Pepe, Medel ve Tosic gibi isimlerin forma için savaştığı bir takım söz konusu” ifadelerini kullandı.
 
Vida’nın Beşiktaş’ta yedek kalsa da Hırvatistan’ın Dünya Kupası kadrosunda yer alacağına inandığını da belirten Mrmic, “Son derece zorlu bir şampiyonluk yarışı geçiyor. Galatasaray’ın diğerlerine göre daha zor bir takvimi var. Bizle de oynayacaklar ve zorlu deplasman maçları var. Quaresma’nın da cezasının sona ermesiyle biz daha da güçleneceğiz. Rakiplerin alacağı sonuçlara da bağlı olarak şampiyonluğa ulaşabileceğimizi düşünüyoruz” dedi.

Milliyet

Etiketler: Vida   Beşiktaş   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki