BEŞİKTAŞ'LI İSYAN ETTİ!

Beşiktaş’ta yaşayan Halk, Belediyenin tükenen kaynakları ve 250 MİLYON TL borcu yüzünden Emlak Vergilerinin % 300’e varan Zam yapmasını toplu halde mahkemeye vermeye hazırlanıyor!
Haberin yayılanma tarihi:06 Temmuz 2017, Perşembe

Semt Sakinleri Muhtarlıklara Akın Ediyor!
 
Beşiktaş Emlak Fiyat Taktir Komisyonundan Rayiç bedeller için muhalif muhtarlar ile görüşülmüş olup 30 günlük itiraz sürelerinde Vergi Mahkemelerine baş vurulacağı, kendilerinin ise Vatandaştan gelen itiraz dilekçeleri ile birlikte baş vuracakları bilgisi alındı…
 
Muhalif Muhtarlar ve Beşiktaş Halkı, medya üzerinden haber yapılmasının etkili olacağının Belediyenin 250 MİLYON TL borcunu kapatmak için bu işleme başvurduğunu bildirdiler. 
 
İşte Emlak Fiyat Taktir Komisyonu Kararının Yer Aldığı ‘RED’ Raporu;
Düzenlenen Raporun içeriğinde 
 
-Kurula bilgi verilmeden evrak üzerinde karar almak
 
-Değerlendirmeye ilişkin herhangi bir bilgi ve belgenin paylaşılmaması
 
-Vatandaşların Mülkiyet hakkı ve kamu yararı dengesinin hangi kriterlere göre sağlandığı, kurum ve komisyona izah edilmemesi vb. gerekçelerle hukuki ve mahkeme hakları saklı kalmak koşuluyla ‘RED’ edilmiştir kararlarına imza atıldı.
 
Nispetiye Mahallesi Muhtarı yetkililerle görüşme talebinde bulunarak, konu Mahkemeye intikal ettiğinde şahit olarak kendisinin gösterilmesini talep etti. Bebek’liler derneği de, konudan rahatsız olup dernek Başkanı M. Kaynar ile itiraz edeceklerini belirtti. Ayrıca Levazım Mahallesi, Muhtarı Zorlu Center için Zorlu Grubunun da işin peşini bırakmayacağını ve şikâyet edeceğini belirtti. 
 
23 Muhtardan 9 muhalif Muhtar dava açabilir. Zaten Nüfusun yoğunluğu da, bu 9 Mahalleden! 
 
DUYDUK MU ? 
Özel Haber
 
 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki