Beşiktaşlı Oyuncular Değerini Katladı!

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde alınan başarılı sonuçlar da, Beşiktaşlı oyuncuların değerlerini katlayarak artmasını sağladı...
Haberin yayılanma tarihi:15 Kasım 2017, Çarşamba

Süper Lig'de G.Saray'ın gerisinde olmasına rağmen Beşiktaş, futbol piyasasının en önemli sahnesinde tam gaz devam ettiği için futbolcuların değeri hızla yükseliyor. Bonservis bedelleri her geçen gün katlanarak artan Beşiktaşlı futbolcular için konuşulan rakamlar şöyle:

CENK TOSUN

Lig 'in en değerli oyuncusu. Bu sezon Avrupa'nın en dikkat çeken forvetlerinden biri. Başkan Orman'ın "20 milyon euro yetmez" dediği Cenk için bugünlerde 25 milyon euro'lar konuşuluyor.

OĞUZHAN ÖZYAKUP

İlk resmi teklif Everton'dan geldi. Kısa süre içinde yeni sözleşme imzalamazsa 15 milyon euro'ya gidebilir, ama sözleşmeyi uzatırsa değeri 25 milyon euro'nun altında olmayacak.

TALİSCA

Orman bonservisini 18 milyon euro'ya almayı başarırsa, sözleşmesinde "60 milyon euro serbest kalma bedeli" koyduracak. Talisca için teklifler Benfica'ya gidiyor. 20 milyon euro'lar çoktan görüldü bile.

TOLGAY ARSLAN

Sözleşme yenilemesine rağmen etrafından pek çok kulüp dolanıyor. Bir satış fiyatı belirlenmiş değil. Ama Başkan, kapıyı 10 milyon euro'dan açıyor, daha düşük tekliflere yanıt bile vermiyor.

QUARESMA

Bu sezon performansını öylesine katladı ki; sezon başında Çin'den gelen 7.5 milyon euro'luk teklife 'hayır' diyen Başkan Orman'ın ağzı kulaklarında. Yönetim, aynı Çinlilerden şimdi 15 milyon euro istiyor.

TOSİC

Doğruluk payı ne kadar bilinmiyor ama Sırp stoper Dusko Tosic için bile 8 milyon euro rahatlıkla konuşulabiliyor. Hatta Tottenham'ın 10 milyon euro'yu gözden çıkardığı iddia edilirken, yönetim bu konuda açıklama yapmadı.

ATİBA

Yaşı 35 oldu ama siyah-beyazlı yönetimi sözleşme yenilemek istiyor. Özellikle Kanadalılar peşinde. Önerilen rakamların 5 milyon doları bulduğu belirtiliyor

PEPE

Beşiktaş'ta bedava geldi. Aldığı para tartışıldı ancak takıma kattıkları da ortada. 35 yaşındaki Portekizli yıldız bugün "satılık" listesine konulsa yönetim "Onu asla 5-6 milyon euro'dan aşağıya vermeyiz" demeye başladı bile.

ADRİANO

Q7 gibi Çinliler sezon başında da Brezilyalı yıldızı istemişti. Başkan Orman rakamı beğenmediği için göndermemişti. 7-7.5 milyon euro teklif edenler oldu.

FABRİ

Sakat geldiği için uzun süre forma giyemedi. Beşiktaş'taki performansıyla adı şimdi İspanya Milli Takımı için geçiyor. Bugün 3-4 milyon euro'ya çok rahat satılabilir

MEDEL

Fazla forma şansı bulamasa da, bu haliyle bile Uzakdoğu'dan teklifler var. Beşiktaş bugün "evet" dese, Şilili oyuncu 5 milyon euro'yu rahat görebilir.

NEGREDO

Medel gibi o da istediği an gitse, en az kulübün kasasına 5-6 milyon euro konulacak gibi duruyor. Ama yönetimin isteği, bu rakamın en az ikiye katlanması yönünde

MITROVİC

Ocak ayında Vida'nın gelmesiyle birlikte, devre arasında gitmesine kesin gözüyle bakılan Hırvat stoper için Almanlar 3-4 milyon euro civarında ödemeye hazır.

Fotomaç

Etiketler: Oyucu   bonservis   Beşiktaş   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki