Beşiktaş'ta 96.4 Milyon Dolar Sancısı!

Beşiktaş'ın uzun süredir beklediği 96.4 milyon dolarlık kredi hâlâ çıkmadı. Bankanın satış sürecinde olması, Kartal'ı zora soktu.
Haberin yayılanma tarihi:05 Mayıs 2018, Cumartesi

KISA vadeli borçları yapılandırma ve uzun vadeye yayma amacıyla Beşiktaş, Denizbank ve Ziraat Banaksı konsorsiyumu ile 96.4 milyon dolarlık bir kredi anlaşması yaptı.

Siyah-Beyazlılar bu parayla kısa vadeli borçları kapatacak ve oyuncuların alacaklarını ödeyecekti. Ancak aradan geçen 6 aydan fazla süreye rağmen para hala gelmedi. Bu Beşiktaş yönetiminin ödeme planlarında da ciddi sıkıntılara neden oldu.

Anlaşmanın ilk döneminde sözleşmeye konu olan para, Rus ortaklarla yaşanan sorun yüzünden serbest bırakılmamıştı. Daha sonra da Denizbank’ın Dubaili Emirates’e satış sürecine girmesi, işleri içinden çıkılmaz bir hale soktu.

BANKA SATIŞ SÜRECİNE GİRDİ

Beşiktaş bu nedenle yaşanan mali sıkıntıları aşmak için Şampiyonlar Ligi gelirlerini temlik ettirmişti. Ayrıca ara transferde Cenk Tosun’dan gelen 10 milyon euroluk taksit, Siyah-Beyazlılar’ın nakit sıkışıklığını aşmasına bir anlamda yardımcı olmuştu.

Akşam

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki