Beşiktaş'ta Acil Durum Yemeği!

Beşiktaş’ta geçtiğimiz günlerde başkan Fikret Orman’la, teknik direktör Şenol Güneş bir araya gelirken, önümüzdeki günlerde tüm yöneticilerin ve takımın tam kadro katılacağı bir yemek organize edileceği belirtildi.
Haberin yayılanma tarihi:16 Ekim 2018, Salı

Oyunculara “Yanınızdayız” mesajı verilecek, dönemdeki düşüş masaya yatırılacak.

Beşiktaş’ta son maçlarda alınan beklenmedik sonuçların yanı sıra sahada sergilenen futbol da taraftarları ve camiayı düşündürüyor.

Milli maçlar nedeniyle lige verilen aranın ardından ligde Göztepe ile deplasmanda karşılaşacak Siyah-Beyazlılarda dış sahadaki etkisiz performans da ayrı bir endişe konusu.

Beşiktaş, Süper Lig ve Avrupa Ligi de dahil olmak üzere dış sahada yaptığı son 5 resmi maçta galibiyet yüzü göremedi.

Kartal, Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Partizan ile deplasmanda berabere kalırken, ligde Bursa ve Fenerbahçe ile de yenişemedi, ardından Avrupa Ligi grup maçında Malmö’ye deplasmanda yenilen siyah-Beyazlılar, son olarak Süper Lig’de Konya deplasmanından beraberlikle döndü. Kötü gidişatı tersine çevirmek isteyen yönetim ise düğmeye bastı.

Siyah-Beyazlılarda, geçtiğimiz günlerde başkan Fikret Orman kulüp binasındaki ofisinde teknik direktör Şenol Güneş ile biraraya gelerek hem takımın durumunu masaya yatırmış, hem de neler yapılması gerektiği yönünde fikir alış verişinde bulunmuştu. Bazı isimlerin form durumlarının yetersiz olduğu ve bu futbolcuların grafiklerini yukarı çıkarmaları gerektiği üzerinde fikir birliğine varılırken, Başkan Orman’ın yönetim olarak takımın yanında olduklarını daha somut olarak gösterme kararı aldığı belirtilmişti.

HERKES TEK TEK DİNLENECEK

Orman’ın bu konudaki ilk somut adımı, milli maçlar nedeniyle ülkelerinin kamplarına giden oyuncular takıma geri döndükten sonra atacağı kaydedildi. Siyah-beyazlı yönetim kurulu, futbolcularla tam kadro olarak bir yemek organize ederek biraraya gelecek. Bu yemekte hem takıma, “Yanınızdayız” mesajı verilerek moral aşılanacak, hem de kötü gidişatın nedenleri de ele alınacak.

Futbolculara tek tek söz verilmesinin planlandığı, varsa sıkıntılarını ortaya dökmelerinin de isteneceği belirtildi. Takımda en ufak bir sıkıntı yaşanmasını istemeyen Beşiktaş yönetiminin, mevcut sorunları gidermek için elinden geleni yapmaya hazır olduğu belirtildi. Bunun yanında, futbolcuların tatlı sert bir dille uyarılacağı da kaydedildi. Yönetimin, ödemelerini zamanında alan oyunculardan sahada üzerlerine düşeni yapmalarını isteyeceği de ifade edildi.

Takımın form durumunun yükselmesini planlayan yönetimin, bu tarz toplantıları belli bir rutine oturtmayı planladığı da ifade edildi. Ayda bir, takımla bir araya gelmeyi planlayan Başkan Fikret Orman ve yönetim kurulu üyeleri, bundan sonraki süreçte Nevzat Demir Tesisleri’nde daha fazla vakit geçirecekler. Şenol Güneş’le de haftada bir durum değerlendirmesi yapacak olan Başkan, hiçbir olumsuzlula fırsat vermek istemiyor.

Yeni Şafak

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki