BEŞİKTAŞ'TA BÜYÜK KAYIP!

Corona virüsü salgını, birçok kulübü mali anlamda olumsuz yönde etkiledi.
Haberin yayılanma tarihi:29 Mart 2020, Pazar

En Çok Etkilenen Kulüplerden Biri Beşiktaş

19 Mart'ta (19.03) saat 19.03'te başlatmayı düşündüğü bağış kampanyası corona virüsü salgını nedeniyle rafa kaldıran Siyah-Beyazlılarda bu kampanyanın 2021 yılında yapılacağı konuşulurken, Kartal Süper Lig'de kendi evinde oynayacağı 4 maçın gelirlerinden de mahrum kaldı. Bu 4 maçtan yaklaşık 16 Milyon TL gelir bekleniyordu.

BÜYÜK KAYIP

Siyah-Beyazlı kulübün Mart ayında başlatmayı planladığı bağış kampanyası corona virüsü salgını sebebiyle mecburi olarak rafa kaldırılırken kasaya girmesi amaçlanan gelirler de sekteye uğradı. 1 yıla yayılacak süreçte ilk etapta 100 milyon TL, toplamda ise 250 Milyon TL kazanç bekleniyordu. Ancak, corona virüsü salgını nedeniyle kampanyanın başlangıcı önce Ekim-Kasım aylarına sonra da 2021 yılına ertelendi.

HER AY 30 MİLYON TL FAİZ ÖDEMESİ

Beşiktaş'ta kayıp bununla da sınırlı değil. Ayda 30 Milyon TL faiz ödemesi olan siyah-beyazlılarda kalan 8 haftanın 4'ü içeride oynanacaktı. Maç günü gelirleri olarak yaklaşık ortalama 3-4 Milyon TL'den de mahrum kalan Kartal, TFF'den gelen muhtemel galibiyet primlerinden de oldu. İddaa'dan gelir alınamaması yönetimi düşündürüyor.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki