Beşiktaş'ta Değişim Rüzgarı!

Siyah-Beyazlılar, 3 forvet oyuncusu; Alvaro Negredo, Vagner Love ve Mustafa Pektemek’le yollarını ayırma kararı aldı.
Haberin yayılanma tarihi:11 Haziran 2018, Pazartesi

Yenilik düşüncesini 3 futbolcunun menacerine de ileten yönetim, oyuncuların gidişine kolaylık sağlayabileceğini de belirtti.

Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda yeni sezona bambaşka bir hücum hattıyla başlamayı planlayan Siyah-Beyazlılar, bu doğrultuda düğmeye basmıştı.

İlk olarak geçen sezon bekleneni karşılayamayan; Alvaro Negredo, Vagner Love ve Mustafa Pektemek’le yollarını ayırmaya karar veren Beşiktaş Yönetimi, bu kararını 3 ismin menacerine de iletti.

Özellikle Negredo’nun 4.3 milyon Euro’luk maaş yükünden kurtulmayı planlayan Kara Kartal, tecrübeli futbolcu için Çin ve Katar kulüplerinden de teklif bekliyor. Negredo konusunda birçok menacere yetki veren yönetimin gerekirse alacaklarına karşılık 32 yaşındaki futbolcuyu gönderebileceği konuşuluyor.

La Liga kapıları kapalı 

Kulüpte adeta istenmeyen adam olarak ilan edilen Alvaro Negredo’nun da ailesiyle birlikte yaptığı tatilin ardından menaceriyle görüşüp geleceğini şekillendireceği kaydedildi. La Liga’ya dönüşü yüksek maaş beklentisi sebebiyle zor olan Matador’un, Katar macerasına yakın olduğu belirtildi.

Love, Brezilya’ya dönüyor

Geçen sezonun ara transfer döneminde Alanyaspor’dan transfer edilen Vagner Love için de beklenti içinde bulunan Beşiktaş’ın, bu konuda da Brezilya Ligi ekiplerinden umutlu olduğu ifade edildi. Flamengo başta olmak üzere birçok Brezilya Serie A ekibinin radarında bulunan 33 yaşındaki futbolcunun da alacaklarına karşılık bonservisinin verilmesi planlanıyor. Tecrübeli oyuncu da ülkesine geri dönmeye sıcak bakıyor.

Pektemek’e 3 talip 

Beşiktaş’ta 6 sezondur görev yapan Mustafa Pekmemek’le de yollarını ayırmayı planlayan Siyah-Beyazlılar’a 3 kulüpten teklif olduğu ortaya çıktı. Bu sezon Süper Lig’e çıkan Rizespor’la; yeni dönemde TFF 1. Lig’de yer alacak olan; Gençlerbirliği ve Ümraniyespor’un da 29 yaşındaki futbolcunun peşinde olduğu kaydedildi. Yönetimin, düşük bir bedel karşılığında Pektemek’in de gidişine yeşil ışık yakacağı öğrenildi.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki