Beşiktaş'ta Devre Arası Hesapları Netleşiyor!

Siyah Beyazlı yönetimin teknik direktör Abdullah Avcı ile bir toplantı yaptığı ve isteksiz tavırlarıyla dikkat çeken oyuncular ile yol ayrımına gideceği öğrenildi...
Haberin yayılanma tarihi:13 Kasım 2019, Çarşamba

Kulübün ekonomik tablolarını incelemeye alan Beşiktaş yönetimi, maaş yükü fazla olan Lens ve Oğuzhan ile yolları ayırabilir.

İki futbolcu için gelebilecek teklifleri değerlendirmeye alacak Siyah Beyazlı yetkililer Orkan Çınar'ı da kadroda düşünmüyor. Ayrılıkların yanı sıra Beşiktaş'ta devre arasında kadroya genç ve gelecek vadeden oyuncu takviyesi yapılması bekleniyor.

Transfer İçin Öncelik Forvet Mevkii

Burak Yılmaz'ın dalgalı formu ve yaşadığı sakatlıklar nedeniyle elinde Umut Nayir ve Güven Yalçın dışında natif kalmayan Beşiktaş'ta yönetimin forvet transferi yapmasına kesin gözüyle bakılıyor... 

Takım içi forma rekabetinde ise Tyler Boyd göze girdi. Amerikalı oyuncunun gösterdiği form ile oynama şansını artırıdığı öğrenilirken Pedro Rebocho ve Elneny'nin bonservislerinin alınması gündeme geldi. Kiralık oyunculardan Loris Karius'un ise form grafiğinin yükselmesi sebebiyle takımda tutulma ihtimalinin yüksek olduğu bilgisine ulaşıldı.

Beinspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki