Beşiktaş'ta Dusko Tosic'in Parası Bekleniyor!

Çin'e satılan Dusko Tosic'in transferinden kazanılan para hala Beşiktaş'a gelmedi...
Haberin yayılanma tarihi:28 Haziran 2018, Perşembe

Önceki gün yeni sezonu açan Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş’in moralli görüntüsü dikkatlerden kaçmadı.

Tecrübeli teknik adam, oyuncuları ile yaptığı toplantıda “Geçen sezon geride kaldı. Yeni sezona umutla bakıyorum. Size güveniyorum ve başarılı olacağınıza inanıyorum” dedi.

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş’in 4.’lükle biten sezonun izlerini silip yeni bir sayfa açması hem futbolcuları hem de yönetimi olumlu yönde etkiledi.

Şampiyonluğa karşın pozitif bir görüntü sergileyen tecrübeli teknik adam takımı ile yaptığı toplantıda kampa ve lige sorunsuz bir şekilde başlamak istediklerini söyledi. Güneş, “Geçen sezonu hiç tahmin etmediğimiz bir yerde noktaladık. Bu, böyle olmamalıydı, hepimizin hataları oldu ama artık bu geride kaldı. Ben bu sezona umutla bakıyorum. İyi ve sorunsuz bir kamp dönemi geçirirsek bu sezona da yansır. Hedefimiz hem ligde hem de Avrupa’da ses getirmek. Ben size güveniyorum ve başarılı olacağınıza inanıyorum. Hayırlı olsun” dediği öğrenildi.

TOSİC’İN PARASI HALA GELMEDİ!

Öte yandan maddi açıdan sıkıntı yaşayan ve Şenol Güneş’in “Transferden önce mevcut oyuncuların alacaklarını ödensin” raporundan sonra harekete geçen yönetim, Dusko Tosic’ten gelecek olan parayı dört gözle bekliyor. Bedavaya alınan Sırp stoperi, 4.5 Milyon Euro’ya Çin’e satan Siyah-Beyazlı kurmaylar, yapılan anlaşma gereği 15 Haziran’da yatması gereken paranın hala ödenmemesini sıkıntısını yaşarken, bu paranın gelmesi ile birlikte oyunculara ödeme yapılacak.

Htspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki