Beşiktaş'ta Gündem Wilfried Bony!

Golcü arayışlarını sürdüren Beşiktaş’ta son olarak gündeme Wilfried Bony geldi.
Haberin yayılanma tarihi:22 Haziran 2018, Cuma

Swansea, Kartal’ın 1 sezon kiralamak istediği 29 yaşındaki Fildişili yıldız için 3 Milyon Euro (16 Milyon TL) talep etti.

Beşiktaş’ta taraftarların en çok merak ettiği konu, forvet transferi...

Cenk Tosun’u devre arasında sattıktan sonra hücum bölgesinde ciddi sıkıntılar yaşayan Kara Kartal, yeni sezona kalitesi tartışılmayacak bir santrforla başlamak istiyor.

Bu doğrultuda gündeme gelen son isim Wilfried Bony oldu.

Geçtiğimiz yıl da menajerler vasıtasıyla Siyah-Beyazlı takıma önerilen Bony konusunda kulübü Swansea City ile ilk temas kuruldu. Beşiktaş, Bony’yi 1 sezonluğuna kiralamak için şartlarını sorarken, Ada temsilcisi tam 3 milyon Euro yani yaklaşık 16 milyon TL talep etti.

Menajeriyle görüşülüyor

Geride bıraktığımız sezon Premier Lig’de 15 maçca çıkıp, 2 gol atan Fildişili futbolcu, ligin bitimine doğru dizinden sakatlık geçirmişti. Yönetim, 3 milyon Euro’luk kiralama talebini çok buluyor. Rakamın düşmesini bekliyor. Bir yandan da Bony’nin menajeri ile görüşme yapılıyor.

Daniel Sturridge 

Teknik direktör Şenol Güneş'in çok istediği Liverpool’un yıldızı, Avrupa’dan pek çok kulübün gündeminde. Son olarak Sevilla, Sturridge’a talip oldu. Beşiktaş, elini çabuk tutup transferi rekabeti daha fazla kızışmadan 28 yaşındaki golcüyü bitirmek istiyor.

Andre Pierre Gignac 

2 sezondur gündeme giren Gignac, ilk kez Kartal olmaya bu kadar yakın. Tigres kulübü ile sözleşmesi sona eren 32 yaşındaki Fransız santrfor, 4 milyon Euro’nun üzerinde bir ücret talep ediyor. Beşiktaş’ın bunu karşılaşması için Negredo’yu satması gerekiyor.

Burak Yılmaz

Yerli olarak Şenol hocanın tek beğendiği forvet Burak Yılmaz. Güneş, eski öğrencisini takımından görmeye sıcak bakıyor. Ancak bunun için önce Trabzonspor ile Burak arasındaki sorunların çözülmesini bekliyor. Milli yıldız resmen satış listesine koyulursa, çalışmalar hızlanacak.

Orhan YILDIRIM / Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki