Beşiktaş'ta Hareketli Günler!

Beşiktaş, Avrupa Ligi ön elemesinde karşılaşacağı B36 Torshavn mücadelesinin hazırlıklarına teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde Nevzat Demir tesislerinde devam edecek ve ardından Faroe Adaları'nın yolunu tutacak.
Haberin yayılanma tarihi:23 Temmuz 2018, Pazartesi

Siyah Beyazlı kafile çarşamba günü özel uçakla İstanbul'dan direkt olarak Faore Adaları'nın Torshavn kentine hareket edecek.

Transferde de hareketli günler yaşayan Beşiktaş'ta İspanyol kaleci Fabri takımdan ayrılarak İngiltere'nin yolunu tuttu. İspanyol file bekçisi önümüzdeki günlerde Fulham ile resmi sözleşmeye imza atacak.

Ricardo Quaresma ise Çin'e transferi için beklemede. Portekizli futbolcunun da transferin gerçekleşmesi halinde alacağı yüksek ücretten dolayı Çin'den gelen teklife sıcak baktığı öğrenildi.

İspanyol golcü Alvaro Negredo için ise beklemede olan yönetim, oyuncu için istekli kulüpleri değerlendirme aşamasına geçti. Beşiktaş yönetiminin dış transferde listesi ise hazır. Başkan Orman ve kurmayları gerçekleşmesi beklenen oyuncu satışlarının ardından görüştükleri isimleri kadroya katmak adına çalışmalarına hız verecekler. 

Beinspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki