Beşiktaş'ta Hedef 16'ya Kalıp 25 milyon Euro Kazanmak

UEFA, Şampiyonlar Ligi’nde performans karşılığı toplam 761,9 milyon Euro, pazarlama payı için ise toplam 507 milyon Euro dağıtacak.
Haberin yayılanma tarihi:17 Eylül 2017, Pazar

UEFA, Şampiyonlar Ligi’nde performans karşılığı toplam 761,9 milyon Euro, pazarlama payı için ise toplam 507 milyon Euro dağıtacak.

Beşiktaş, Porto maçını kazanarak 1,5 milyon Euro’yu kasaya koydu. Siyah-beyazlılarda hedef son 16'ya kalmak. Bu durumunda kulübün kasasına 6 milyon Euro girecek. Beşiktaş ilk 16’ya kalması durumunda pazarlamadan gelecek pay ise ortalama 10 milyon Euro civarında olacak. Yapılan değerlendirmelere göre ilk 16 için kulübün kasasına sadece UEFA’dan 25 milyon Euro’ya yakın bir rakam girmesi hesaplanıyor. 16 takım arasına girilmesi durumunda Orman’ın sürpriz bir prim vereceği gelen bilgiler arasında.

Beşiktaş için talep patlaması yaşanıyor

Beşiktaş’ın Porto galibiyeti menajerler ve yabancı kulüplerin dikkatini çekti... Oğuzhan ve Cenk Tosun başta olmak üzere Talisca ile Babel için yoğun bir trafik başladı. Konyaspor maçı için yabancı menajer ve scout’larda ekstra yüzde 15 oranında bir talep olurken Leipzig maçı içinse patlama yaşanıyor. 26 Eylül’de oynanacak Şampiyonlar Ligi ikinci maçı için taleplerin şimdiden gelmeye başladığı gelen bilgiler arasında.

Fotospor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki