Beşiktaş'ta Hücuma 5 Aday!

Forvet hattını değiştirmeyi planlayan Beşiktaş göndereceği 3 ismin yerine 5 aday seçti.
Haberin yayılanma tarihi:11 Haziran 2018, Pazartesi

Yönetim, Trabzonspor’dan ayrılacağı konuşulan Burak Yılmaz ve boşta olan Demba Ba’ya ek olarak; Andre-Pierre Gignac, Daniel Sturridge ve Christian Benteke’yi de listesinde tutuyor.

Beşiktaş Yönetimi, göndermeyi planladığı 3 futbolcunun yeri için de 5 aday belirledi.

İlk hedef olarak Trabzonspor’la yol ayrımında bulunan Burak Yılmaz’ı belirleyen Kara Kartal, milli golcünün Bordo- Mavililer’le bağlarını koparması bekleniyor.

Fırtına’da geçen sezon 25 maçta 23 gol atan 32 yaşındaki oyuncunun ardından ikinci hedef ise Demba Ba...Geçen sezonun ikinci yarısını Göztepe’de geçiren ve 13 mücadelede 7 gollük performans sergileyen Senegalli futbolcuyu iddia edilmesine rağmen henüz Shanghai Shenhua’yla resmi olarak anlaşmış olmaması sebebiyle listesinde tutan yönetim, bu ismi de kadrosuna katmak istiyor.

Yeni hedef Benteke 

Yurt dışından transfer konusunda 3 hedef belirleyen Kara Kartal; Andre- Pierre Gignac, Daniel Sturridge ve Christian Benteke’ten birini de renklerine bağlamayı istiyor. Bu alanda öncelik, Tigres’le yollarını ayırıp boşa çıkan Gignac’a verilirken Liverpool’un kadrosunda düşünmediği Daniel Sturridge ile Crystal Palace’ta bekleneni veremeyen Christian Benteke’nin de kiralık formülüyle transfer edilebileceği konuşuluyor. 

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki