Beşiktaş’ta Kritik Transfer Zirvesi!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, iki lig maçı ve kupada Osmanlıspor ile yapılacak ilk mücadele sonrası Şenol Güneş ile masaya oturacak...
Haberin yayılanma tarihi:16 Aralık 2017, Cumartesi

Spor Toto Süper Lig takımlarından Beşiktaş’ta, başkan Fikret Orman ve teknik direktör Şenol Güneş ay sonu ara transfer dönemiyle ilgili kritik bir toplantı yapacak ve oyunculara gelen teklifleri değerlendirecek.

Vatan Gazetesi’nden Erdal Cömert’in haberine göre; Cenk Tosun, Dusko Tosic ve Domagoj Vida’ya gelen teklifleri Şenol Güneş ile masaya yatıracak olan Fikret Orman, tecrübeli çalıştırıcının da fikirlerini alarak ara transfer döneminde izlenecek yolu çizecek.

Dün sabah Ümraniye’ye giderek teknik heyet ve oyuncularla görüşen Orman, devre arasına girmeden önce Süper Lig'de oynanacak 2 maç ve Ziraat Türkiye Kupası'nda Osmanlıspor ile yapılacak mücadeleden galibiyetle ayrılmaları gerektiğini aktardı.

Siyah-Beyazlıların oynayacağı bu 3 maçın ardından başkan Orman, teknik direktör Şenol Güneş ile masaya oturacak.

‘HAREKETLİ OLACAK'

Kara Kartal'ın 1 numarası; Cenk Tosun ve Dusko Tosic'in yanı sıra Dinamo Kiev'den bonservissiz olarak transfer edilen Hırvat savunmacı Domagoj Vida için aldıkları teklifleri tecrübeli çalıştırıcıya aktaracak.

Orman, Güneş'in fikirlerini alıp devre arası transfer döneminde izlenecek yolu belirleyecek.

Bilindiği üzere siyah-beyazlı kulübün başkanı önceki gün gazetecilere yaptığı açıklamada devre arası transfer döneminin kendileri adına hareketli geçeceğini söylemişti.

 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki