BEŞİKTAŞ'TA MAHKEME MASALI (5)

Duyduk Mu & Medya Kartalı Genel yayın yönetmeni, Hakan ÖNCÜL yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:01 Aralık 2022, Perşembe

“HESAP SORMAK”

Hatırladınız mı? Fikret ORMAN dönemin de Beşiktaşlı’nın hayatına giren, daha sonrasında da Ahmet Nur ÇEBİ tarafından devam ettirilen bitmeyen ve asla sonu gelmeyen uzun soluklu MASAL!

UYANMAYAN CAMİA BEŞİKTAŞ!

Kimse kusura bakmasın. Bu hayal ürünü hikayede anlatanlar ne kadar masum değilse, yıllardır dinlerken uyuklayanlar da bir o kadar kusurlu. Şimdi bir parça silkelenin ve kendimize şu soruyu sorun. Siz Beşiktaş'tan zenginleşen ve/veya kulübü ekonomik uçuruma götüren, 1 Allah’ın kulunun hesap verdiğine şahit oldunuz mu?

GÜÇLÜ BAŞKANA NE OLDU?

Binbir hışım ve aylarca “Hesap Soracağım…” diye yeri göğü inleten başkan, ardından ‘Ahmet Nur ÇEBİ’yi Türkiye’ye Döndüğümde Sokağa Çıkamaz Hale Getireceğim’ diyen Fikret ORMAN’a ne oldu da bir anda vites küçültü verdi?

Şimdi, MASALLARA inanlar ‘Davalar Açıldı’ diye halen uykuda olabilir(!) Buyurun hep beraber açılan davalara bir göz atalım, nihai kararı yine sizler verin.

NEDEN CEZA DEĞİL DE, TAZMİNAT DAVASI?

En büyük silahım bitmez, tükenmez merakım. Kıymetli dostum Atilla TÜRKER’in belgeleri ile yazmış haberlerleri ve Ahmet Nur ÇEBİ’nin, Fikret ORMAN’a açmış olduğu davalar ile ilgili tüm detayları yeniden inceledim. Bir ayrıntı çok dikkatimi çekti. Açılan bütün davalar CEZA değil, TAZMİNAT davaları. Üşenmedim birçok Avukata danıştım.

İŞTE HUKUKÇULARIN SÖYLEMLERİ;

1-) Önce Ceza Davası Açılmalı.

2-) Önce Ceza, Ardından Tazminat Davaları Açılmalı.

3-) Her İkisi Birden Açılmalı.

Dikkat ederseniz, yalnızca TAZMİNAT davası açılmalı diyen hiç bir Avukat yok. Bu yazdıklarımı kulüp yetkilileri de, hukukçularda okuyor. Eğer bir cevap ve düzeltmeleri varsa noktasına, virgülüne dokunmadan yayınlayacağıma söz veriyorum.

AMAÇ; Borcu 6 MİLYAR TL’ye dayanmış bir camianın artık MASALLARDAKİ hayal dünyasından uyanıp, gerçeklerle yüzleşmesi. Yarın Çok Geç Olmadan(!)

(Şimdilik) Hak Edene Saygılarımla.
            Hakan ÖNCÜL.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki