Beşiktaş'ta Mohamed Elneny Sorunu Çözüldü!

Beşiktaş Yönetimi, orta saha transferi doğrultusunda İngiltere Premier Lig ekibi Arsenal’in 27 yaşındaki futbolcusu Mohamed Elneny’yi kiralamıştı...
Haberin yayılanma tarihi:07 Temmuz 2020, Salı

Beşiktaş’la sözleşmesi normal şartlarda 31 Mayıs’ta sona eren Mısırlı ön libero, geçen hafta Süper Lig’in sona ermesi beklenmeden kulübü tarafından İngiltere’ye çağrıldı.

Pandemi süreci sebebiyle Süper Lig’in bitiş tarihinin Mayıs sonunu aşması sonrasında normal şartlarda Kara Kartal’dan ayrılması gereken oyuncunun Ada’ya çağrılması sonrasında yönetim harekete geçti. Siyah-Beyazlı idareciler, İngiliz kulübü yetkilileriyle yaptıkları temasların ardından Elneny’nin sezon sonuna kadar yoluna Beşiktaş’la devam etmesi konusunda uzlaşı sağladı. Yıldız isim, dünkü Kayserispor mücadelesine ilk 11’de başladı.

Galatasaray, Onyekuru’da İstediğini Alamadı

Kara Kartal ve Mohamed Elneny’nin yolları, Süper Lig’in bitimi sonrasında mecburen sonlanacak. Başarılı ön liberoyu satın alma opsiyonlu olarak 1 yıllığına kiralayan Beşiktaş, 18 milyon Euro’luk bonservis maddesini karşılayamayacağı için kaçınılmaz olarak yollar ayrılacak. Beşiktaş’la beraber benzer bir durumu yaşayan Galatasaray, Henry Onyekuru konusunda istediğini alamamıştı. Fransa Ligi ekibi Monaco, Cim Bom’la kiralık sözleşmesinin bitmesini gerekçe göstererek oyuncunun İstanbul’dan ayrılmasını istemiş ve kulüpler orta yol bulamayınca ipler kopmuştu.Galatasaray, Onyekuru’da istediğini alamadı

Kara Kartal ve Mohamed Elneny’nin yolları, Süper Lig’in bitimi sonrasında mecburen sonlanacak. Başarılı ön liberoyu satın alma opsiyonlu olarak 1 yıllığına kiralayan Beşiktaş, 18 Milyon Euro’luk bonservis maddesini karşılayamayacağı için kaçınılmaz olarak yollar ayrılacak. Beşiktaş’la beraber benzer bir durumu yaşayan Galatasaray, Henry Onyekuru konusunda istediğini alamamıştı. Fransa Ligi ekibi Monaco, Cim Bom’la kiralık sözleşmesinin bitmesini gerekçe göstererek oyuncunun İstanbul’dan ayrılmasını istemiş ve kulüpler orta yol bulamayınca ipler kopmuştu.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki