Beşiktaş'ta Okaka Harekatı!

Siyah-Beyazlılar, forvet transferi doğrultusunda hedefini İngiltere’den seçti...
Haberin yayılanma tarihi:18 Aralık 2018, Salı

Yönetim, Premier Lig ekibi Watford’ın İtalyan golcüsü Stefano Okaka’yı ara transfer döneminde kiralık olarak kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Teknik direktör Şenol Güneş’in isteği doğrultusunda ara transfer döneminde forvet hattını yeni bir isimle güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Siyah-Beyazlılar, rotasını İngiltere’ye çevirdi. Kara Kartal’ın, Premier Lig ekibi Watford’ın İtalyan golcüsü Stefano Okaka için girişimde bulunduğu konuşuluyor.

Son 3 sezondur formasını giydiği Watford’da bu yıl üç mücadelede görev yapan 29 yaşındaki futbolcu için kulübüne kiralama önerisinde bulunacak olan Beşiktaş Yönetimi’nin, teklife, satın alma opsiyonu maddesini de koydurmayı planladığı belirtildi.

Troy Deeney’in Gölgesinde Kaldı

Kulübü Watford’ta Troy Deeney’in gerisinde kalan Okaka’nın, daha fazla forma giyebileceği bir takıma gitmeye sıcak baktığı bildirildi. Tecrübeli futbolcuyla Premier Lig’den de birkaç kulübün ilgilendiği, Watford’ın da istediği kadar verim alamaması sebebiyle ayrılığa sıcak baktığı ifade edildi.

Ada temsilcisi, Okaka’yı 2,5 yıl önce Belçika ekibi Anderlecht’ten 6.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna katmıştı.

Orhan YILDIRIM / Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki