Beşiktaş'ta Operasyon!

Beşiktaş’ta kötü gidişin faturası; Alvaro Negredo ve Jeremain Lens’e çıkarıldı. Bu 2 futbolcuyla birlikte; Mustafa Pektemek ve Vagner Love’a da şimdiden kulüp bakılmaya başlandığı öğrenildi...
Haberin yayılanma tarihi:01 Mayıs 2018, Salı

Sezon başında Süper Lig ve Türkiye Kupası’nda şampiyonluk, Devler Ligi’nde de önemli başarılar hedefleyerek yola çıkan Beşiktaş, 3 kulvarda da beklediğini alamadı.

Şampiyonlar Ligi’nde havlu atan, Türkiye Kupası’nda hükmen mağlup olmakla karşı karşıya kalan, Süper Lig’de de işini şansa bırakan Beşiktaş’ta sezon sonunda operasyon yapılacak. Takımda beklenenin altında Alvaro Negredo ve Jeremain Lens’le yol ayrımı kararı alan Siyah-Beyazlılar, ek olarak; Mustafa Pektemek, Vagner Love ile Dinamo Kiev’e kiralanan Boyko, ile sezon sonuna kadar Club Brugge’e gönderilen Mitrovic’e de kulüp aranmaya başlandı.

Öncelik forvette 

Siyah-Beyazlılar’ın, transferde ise ilk takviyeyi forvet hattında yapmayı planladığı öğrenildi. Göztepe formasıyla sergilediği futbolla sakatlığını atlattığını gösteren Demba Ba ile anlaşma sağlayan Beşiktaş’ın, Burak Yılmaz için de Trabzonspor’la görüşmelere başlayacağı kaydedildi.

Orhan YILDIRIM / Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki