BEŞİKTAŞ'TA PLANLAR DEĞİŞTİ!

Şenol Güneş yönetiminde kadroda değişime gitmeye hazırlanan Beşiktaş’ta, Atiba Hutchinson’ın geleceği belli olurken ilk etapta mutlaka kadroda kalması istenen Romain Saiss konusunda da planlar değişti...
Haberin yayılanma tarihi:05 Aralık 2022, Pazartesi

ATİBA DÖNÜYOR!

Kanada formasıyla Dünya Kupası'nda 39 yaşında boy gösteren Atiba Hutchinson, ülkesiyle grup aşamalarında elenmişti. En büyük hayalini gerçekleştirmesi sonrasında Kara Kartal'a dönecek olan deneyimli ön libero, sezon sonuna kadar takımda natif oyuncu olarak görev yapacak.

Saiss İçin Bonservis Belirlendi!

Fas Milli Takımı'yla Dünya Kupası'nda oldukça başarılı bir görüntü sergileyen 32 yaşındaki stoper için kulüpler şimdiden harekete geçti. Menajerler aracılığıyla kapısı çalınmaya başlanan Beşiktaş Yönetimi, Saiss'in bonservisini 7 Milyon Euro olarak belirledi. Geçen sezon İngiliz ekibi Wolverhampton'la sözleşmesinin sona ermesinin ardından Beşiktaş'a transfer edilen Romain Saiss, Fas milli takımıyla Dünya Kupası'nda başarılı bir görüntü ortaya koyuyor. Ülkesinin son 16 bileti almasında önemli rol oynayan başarılı stoper için menajerler şimdiden harekete geçti! Ara transfer dönemine kısa bir süre olmasını göz önünde bulunduran kulüpler, temsilciler aracılığıyla Siyah-Beyazlılar'ın kapısını çalmaya başladı. İlk etapta teknik direktör Şenol Güneş'in kararı sonrasında Saiss'i satmama planı yapan Beşiktaş, tek şartla bu düşüncesini değiştirebilir: 7 milyon Euro!

Savunma Hattında Sürpriz Plan!

Teknik direktör Şenol Güneş, milli ara sonrası savunma hattında nasıl bir ikili kuracağını düşünüyor. Deneyimli teknik adam, bek konusunda çok fazla ihtimal planlıyor. Ancak stoper noktasında Güneş'in tercihi büyük oranda netleşmiş durumda. Tecrübeli çalıştırıcı, Romain Saiss'in yanında Welinton'u oynatmayı düşünüyor. Şenol Güneş, Brezilyalı stoperi ocak ayına kadar Saiss'le yakalacağı uyum Beşiktaş'taki kaderi için belirleyici olacak.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki