Beşiktaş'ta Portakal Mevsimi!

Beşiktaş’ın tecrübeli ismi Jeremain Lens yeni sezona başarılı bir başlangıç yaptı.
Haberin yayılanma tarihi:11 Ekim 2018, Perşembe

Hollandalı yıldız geride kalan 12 resmi karşılaşmada 3 gol ve 5 asiste imza attı.

Beşiktaş’ta sezon başından beri forvet hattında sıkıntılar yaşanırken hücum bölgesinde sürpriz bir isim sivrildi.

Geçen sezon büyük umutlarla gelen ancak istenen verimi sağlayamayan Jeremain Lens, bu sezon daha etkili bir görüntü çizdi.

İstatistiklere de yansıyan bu durumla Hollandalı yıldız yeniden form kazandığını gösterdi. Hem asist hem de gol katkısı olarak çıkışa geçen 30 yaşındaki oyuncu, 12 resmi maçta 3 gol, 5 asiste imza attı.

Direkt olarak 8 gole katkı sunan Lens, özellikle Avrupa maçlarında parladı. B36 Torshavn ile yapılan UEFA Avrupa Ligi 2. tur ön eleme maçında 2 asist ve 1 golle oynayan Lens, ilk grup maçında da Sarpsborg ağlarını sarsmıştı.

Süper Lig’deki ilk 2 maçta Akhisarspor ve Erzurumspor’a karşı asistler yapan Lens, son hafta da Atiker Konyaspor’a karşı kritik bir gol kaydetti. Geçen sezondan farklı olarak daha yararlı bir görüntü çizen tecrübeli kanat oyuncusu, ligde sadece 274 dakika almasına karşın yüzde 81’lik pas isabeti, maç başına en az 1 başarılı dribling ve 1 isabetli şut istatistiği tutturdu.

Beşiktaş’ta genel olarak Ricardo Quaresma ve Ryan Babel gibi önemli isimlerin arkasında kalmasına rağmen etkisini bu sezon hissettiren Lens, Teknik Direktör Şenol Güneş’in ciddi kozlarından biri haline geldi.

44 Resmi Maça Çıktı

Jeremain Lens, Beşiktaş formasıyla 44 resmi maça çıkarken, 7 gole imza attı. Hollandalı yıldız 29 karşılaşmada ilk 11’de şans buldu.

Skorer

Etiketler: Lens   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki