Beşiktaş'ta Rahatsız Eden Rakamlar!

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Akhisar deplasmanında alınan 3-1’lik sonuca rağmen istatistikler üzerinden oyuncularını eleştirdi.
Haberin yayılanma tarihi:21 Ocak 2019, Pazartesi

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Akhisar deplasmanında alınan 3-1’lik sonucu dahi beğenmedi… tecrübeli teknik adam bazı istatistiklerle oyuncularına uyarılar yaptı

.* Beşiktaş maç boyunca 93 kez Akhisar’ın üçüncü bölgesinde oynarken, Akhisar sadece ikinci yarıda Beşiktaş’ın üçüncü bölgesinde 96 kez top yaptı.

* Akhisar sadece ikinci devrede Beşiktaş ceza sahasına 27 top atarken, Beşiktaş ise maç boyunca ancak 27 rakamına ulaşabildi.

* Akhisar 15 şutta 6 isabet sağlarken, Beşiktaş ise 10 şutta 6 isabete ulaştı. 

* Akhisar’ın orta alandan hücuma attığı pas 43’ü bulurken, Beşiktaş ikinci yarıda sadece 15 hücuma top gönderebildi.

* İlk ve ikinci yarıda Akhisar, Beşiktaş yarı sahasında 20’şer top karşılarken, Beşiktaş’ın Akhisar yarı sahasında karşıladığı top sadece 25 oldu.

Beşiktaş ikinci yarıda 33.32 metrede Akhisar’ı savunurken, ikinci yarıdaki takım yerleşim mesafesi ise 46.61 metreye kadar düştü.

DİKKAT ÇEKEN DİĞER İSTATİSTİKLER

63’üncü dakikada yerini Cyle Larin’e bırakan Burak Yılmaz bu süreçte 13 kez 3’üncü bölgede topla buluşurken, Kanadalı oyuncu ise golünü de attığı Akhisar deplasmanında kısa sürede 9 kez üçüncü bölgede top aldı. Gecenin ilginç istatistiği ise Lens (17) ve Ljajic (17) Beşiktaş’ın en fazla üçüncü bölgede topla oynayan isimleri olurken, Josue tek başına 36 kez Beşiktaş’ın ceza sahası ve etrafında topla oynadı.

Fotospor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki