BEŞİKTAŞ'TA SABIRLAR TAŞTI!

Beşiktaş'ta dün BB Erzurumspor'a 3-2 kaybetmenin yankıları devam ediyor...
Haberin yayılanma tarihi:23 Ocak 2020, Perşembe

Fatura Loris Karius ve Avcı'ya Çıkarken Başkan Ahmet Nur Çebi'de Deneyimli Teknik Adamla Toplantı Gerçekleştirecek

Geçtiğimiz hafta Süper Lig’de lider Sivasspor’a evinde 2-1 mağlup olan Beşiktaş’ta, fatura teknik direktör Abdullah Avcı ve Loris Karius’a kesilmişti.

Maç boyunca ıslıklanan Alman kalecinin, Siyah-Beyazlılardaki geleceği yönetim tarafından masaya yatırıldı.

Geçtiğimiz sezon büyük umutlarla Kara Kartal’a transfer olan Loris Karius, zaman zaman yediği hatalı gollerle Beşiktaş taraftarlarının eleştirilerine maruz kalıyordu. Geçtiğimiz hafta Süper Lig’de frikikten bariz hatalı gol yediği için maç boyu ıslıklanan Karius, dün akşam Dolmabahçe’de de ıslıklar devam etti.

KALECİ ROTASYONUNA GÜVENİLMİYOR

Taraftarların artık kalede görmek istemediği Alman kalecinin yedeği ise bir diğer istenmeyen isim Utku Yuvakuran. Yedek kaleci Utku, Beşiktaş’la bu sezon çıktığı 3 maçta tam 9 gol yedi. Forma şansı bulduğu bu 3 karşılaşmada da kalesini gole kapatamayan Utku Yuvakuran’ın, taraftarların gözünde Loris Karius’tan farkı yok. Beşiktaş kadrosundaki diğer kaleciler Ersin Destanoğlu (19) ve Doğukan Özkan’ın (19) henüz A takım seviyesinde oynayabileceği düşünülmüyor.

KALEYE TRANSFER YAPAMAYACAK

Türkiye Futbol Federasyonu’nun belirlemiş olduğu harcama limitleri yüzünden maddi sıkıntılar çeken Siyah-Beyazlı yönetimin, bu sezon kaleci transferi yapması beklenmiyor. Eldeki bütçeyle hücum bölgesine takviye yapmak isteyen Beşiktaş Yönetimi’nin, listesinde savunma ve kaleye yönelik futbolcu bulunmuyor.

BAŞKAN ÇEBİ AVCI İLE GÖRÜŞECEK

Ziraat Türkiye Kupası'ndan elenmenin yankıları devam ederken, maç sonunda Caner ve Elneny kavgası başkan Ahmet Nur Çebi'yi çılgına çevirdi. Çebi, bugün acil durum koduyla Abdullah Avcı ile toplantı gerçekleştirecek. Toplantıdan radikal kararların çıkması beklenirken, birkaç oyuncunun kadro dışı kalması gündemde. Dünkü maçtan sonra kavga eden Caner ve Elneny'e ise para cezası verileceği öğrenildi.

ABDULLAH AVCI SIKINTIDA

Lig’de oynadığı son 8 resmi maçta yalnızca 1 galibiyet alan Beşiktaş’ın, Ziraat Türkiye Kupası’ndan da elenmesiyle teknik patron Abdullah Avcı’nın koltuğu iyice sallantıda. Başarısızlığın faturası taraftarlar tarafından futbolculardan önce Abdullah Avcı’ya kesildi. Beşiktaş 18. Hafta itibariyle almış olduğu 30 puanla Lig’de 7. sırada yer alıyor. Zirvenin 10 puan gerisinde olan Beşiktaş’ta yeni hedef bir an önce seri galibiyetler alıp şampiyonluk mücadelesi vermek.

Alman kaleci, Siyah-Beyazlı formayla 59 maça çıkarken, 87 gol yedi. Karius, 59 karşılaşmanın sadece 12’inde kalesini gole kapatabildi.

Asist Analiz

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki