Beşiktaş'ta Sakatların Yetişmesi Zor!

Sakatlıkları nedeniyle Göztepe maçında yer almayan Pepe, Adriano ve Ljajic’in, Genk karşısında oynayıp oynamayacakları henüz netlik kazanmadı.
Haberin yayılanma tarihi:23 Ekim 2018, Salı

Üç futbolcunun son durumunda ilerleme olsa da, henüz forma giyecek seviyeye gelmedikleri, bu yüzden de teknik heyetin bir karar veremediği bildirildi.

Pepe, Adriano ve Ljajic’ten, lig maratonunda da yararlanmak isteyen Teknik Direktör Şenol Güneş’in en ufak risk durumunda bile bu üç futbolcuyu oynatmayacağı vurgulandı. Acele ederek, Pepe, Adriano ve Ljajic’in sakatlıklarının daha da ileriye gitmesini istemeyen siyah-beyazlı hocanın, Göztepe maçının on birine yakın bir kadroyu sahaya sürmesi bekleniyor.

Avrupa Hazırlığı

Göztepe maçının moral bozukluğuyla İstanbul’a dönen Beşiktaş, ara vermeden Genk maçının hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Şenol Güneş yönetimindeki idmanda İzmir’de forma giyen futbolcular salonda esneme çalışmaları ve koşu yaparak günü tamamladı. Diğerleri ise ısınma ve istasyon koşularının ardından pas, 5’e 2 top kapma, dar alanda oyun ve pas kontrolü çalışması gerçekleştirdi.

Antrenmanın son bölümünde Siyah-Beyazlılar, duran top organizasyonlarının yanı sıra yarı sahada çift kale maç ve şut çalışması yaptı. Kartal bugün 17:00’de hazırlıklarına devam edecek.

Skorer

Etiketler: BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki