Beşiktaş'ta Toma Sürprizi!

Atiba ve Medel’in yeni sezonda takımda olmayacağını düşünen yönetim, Sion’da oynayan 19 yaşındaki Bastien Toma’yı izliyor...
Haberin yayılanma tarihi:25 Mart 2019, Pazartesi

Beşiktaş Yönetimi Yeni Sezon Transfer Çalışmalarını Sürdürüyor

Orta sahada görev yapan Atiba sezon sonunda oynanacak Gold Cup'ın ardından futbola veda etmeyi planlıyor. Şilili yıldız Medel de uzun süredir kendisine takım arıyor. Beşiktaş yönetimi de iki oyuncunun boşluğunda ön libero arayışlarına hız verdi. İlk hedef Başkan Fikret Orman'ın Çekya'da ilk görüşmeyi yaptığı Tomas Soucek'ti. Fakat 24 yaşındaki oyuncunun fiyatı, kulübü UEFA'da tur atladıkça her gün katlanıyor.

2020'DE SERBEST KALACAK

Bu da Beşiktaş'ı başka arayışlara yöneltti. Stabaek'ten Veltsen'i de izleyen Siyah-Beyazlıların bir başka gözdesinin yine genç bir isim olduğu ortaya çıktı. İsviçre'nin Sion takımında forma giyen 19 yaşındaki Bastien Toma'yı uzun süredir izlediği bildirildi. Beşiktaş'ın, kulübüyle 1 yıl saha sözleşmesi bulunan 19 yaşındaki ön liberonun dışında, tecrübeli bir isim için arayışlarını sürdürdüğü öğrenildi.

Bastien Toma, bugüne kadar Sion A takımında 47 maçta forma giydi. 19 yaşındaki genç yıldız, İsviçre ekibinde 3 gol atarken, 8 de asist yapmayı başardı ve 11 gole direkt olarak katkıda bulundu.

ASpor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki