Beşiktaş'ta Transfer Sıralamaya Göre Olacak!

Ligde şampiyonluk şansı kalmayan Beşiktaş, buna rağmen Devler Ligi hayali kuruyor...
Haberin yayılanma tarihi:15 Mayıs 2018, Salı

Osmanlı zaferiyle Kupa 1 umutlarını son maça taşıyan Siyah-Beyazlılar, sıralamadaki yerlerine göre gelecek sezonu planlayacak.

Spor Toto Süper Lig’de 33. haftayı 3-2’lik Osmanlıspor galibiyetiyle tamamlayan Siyah-Beyazlılar, Şampiyonlar Ligi’ne katılım umutlarını son maça taşıdı.

Şampiyonluk şansını kaybetse de ikinci olup Devler Ligi’ne ön elemeyle gitme ihtimali bulunan Kara Kartal, son haftada Sivasspor’u devirip; sıralamada önlerinde yer alan takımların puan kaybetmelerini bekleyecek.

Yeni sezon planlamasını Sivasspor mücadelesinin ardından yapacak olan yönetim, gelecek dönemde yer alacakları turnuvanın belli olmasının ardından ilk olarak Anderson Talisca konusunu sonuca ulaştırmayı planlıyor.

Hedef devam etmek ama... 

Portekiz ekibi Benfica’dan 2 sezonluğuna kiralanan Anderson Talisca’nın sözleşmesindeki 21 milyon Euro’luk opsiyon için kaynak arayışında bulunan Kara Kartal, Şampiyonlar Ligi bileti alınması halinde Brezilyalı futbolcuyla yola devam etmeye hazırlanıyor. Devler Ligi’nden bu sezon 50 milyon Euro’nun üstünde bir gelir elde eden yönetim, gelecek parayı düşünerek Talisca’yı almak istiyor. Ancak kulüp, planlandığı gibi Kupa 1’e değil de Avrupa Ligi’ne giderse yönetimin, Sambacı’yla geçen sezon Vincent Aboubakar’da olduğu gibi yolları mecburen ayıracağı öğrenildi.

Atiba kalmak istiyor

Sivasspor mücadelesinin ardından Başkan Fikret Orman ve teknik direktör Şenol Güneş’in belirleyeceği ikinci konu ise Atiba Hutchinson’un durumu olacak... Beşiktaş’ta 5 sezondur forma giyen 35 yaşındaki ön liberonun, sona eren kontratı da son maçın ardından kesinleşecek. Takımla yola devam etmek isteyen Kanadalı oyuncunun, yönetimle durumunu gelecek hafta konuşacağı bildirildi.

Ya Negredo ya Love!

Ara transfer döneminde Cenk Tosun’un Everton’a transfer olmasının ardından takıma kazandırılan Vagner Love’dan beklenen verimi alamayan, ek olarak Alvaro Negredo’nun da etkisiz kalması sebebiyle zor hücumda zorlanan Beşiktaş, forvet hattında da değişime gidecek. Kulübün, sezonu Şampiyonlar Ligi potasında bitirmesi halinde Alvaro Negredo ve Vagner Love’la yolların ayrılması, aksi durumda bu ikiliden birinin tutulması düşünülüyor. 

Fanatik

Etiketler: CL   BEŞİKTAŞ   Lig   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki