Beşiktaş'ta Transferler Hep Geç Yapıldı!

A Milli Takım Teknik Direktör Şenol Güneş, Süper Lig'de sezon öncesi takımların son durumunu değerlendirdi...
Haberin yayılanma tarihi:19 Ağustos 2019, Pazartesi

"TRANSFER LİG BAŞLAMADAN BİTMELİ"

Beşiktaş'ı değerlendirirken, transferin lig başladığında bitmesi gerektiğini söyleyen teknik adam, "Beşiktaş'ta başkan sürekli isimleri söyledi, Talisca'lar varken şampiyon olamadık diye ama nedenini söylemedi.''

Beşiktaş'ta Transferler Hep Geç Yapıldı

''Kampa hep gençlerle gittik. Kampa gençlerle, yarışa yeni transferlerle gidildi. Böyle olunca da olmuyor. İlk yarıdan kaybettiğimiz puanlar mesela şampiyonluk yolunda bizi zorlamıştı. Transfer sezonunun lig başlamadan bitmesi gerekiyor. İngiltere'deki gibi olmalı. Transfer sene içinde başlamalıdır zaten" dedi.

Trabzonspor'un erken forma girdiğini kaydeden Güneş, "Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor, Başakşehir öndeler. Trabzon'un da geçen sene iyi bir kadrosu vardı. Bu sene takviye de yaptılar. Genç takım oldukları için erkenden forma girdiler" ifadelerini kullandı.

5 Takımda Zirveye Oynayacak

''Okan Hoca bu işi çok iyi yapıyor. Abdullah Hoca'nın takım oluşturmada sıkıntıları vardı transferden ötürü. O yansımış olabilir. Denizli ve Sivas kazandı. Bu tür takımlar sonradan form olarak düşebiliyor" diye konuştu. 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki