Beşiktaş'ta Yabancı Hazırlığı!

Kadrodaki yabancı sayısını 10’a sabitlemeyi planlayan Beşiktaş'ta Ricardo Quaresma ve Adriano gidici.
Haberin yayılanma tarihi:08 Şubat 2019, Cuma

Atiba’ya teknik ekipte görev alması için teklif yapılacak.

Cyle Larin ve Enzo Roco da talip çıkması halinde gönderilecek.

Önümüzdeki sezonların kadrosunu kurmak için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta ana hedef takımın yaş ortalamasını aşağıya çekmek.

Yapılan planlamada dikkate alınan bir diğer husus ise yabancı kontenjanındaki düşüş beklentisi. Siyah-Beyazlı yönetim, bu doğrultuda 12 olan yabancı oyuncu sayısını 10'a sabitlemek istiyor.

Ayrılık için yönetimle alacak pazarlığı yapan Quaresma ve yeni sözleşme teklifini yanıtsız bırakan Adriano gelecek sezon takımda yer alması beklenmiyor. Yaşı 36 olan Atiba'ya ise teknik ekipte görev alması için teklifte bulunulacak.

GİDECEKLER ARASINDA 3 TÜRK VAR

Kendilerinden beklenen performansı sergileyemeyen Larin ve Roco da taliplileri çıkması halinde satılacak. Torino ile yapılan anlaşma gereği Ljajic'in opsiyonunu kullanmak zorunda olan Beşiktaş, 4 aylığına kiralanan Kagawa'nın da bonservisi için Dortmund'la masaya oturacak.

Siyah-Beyazlılarda ayrılanların sayısı 10'un altına düşmesi halinde yeni yabancı transferi gündeme gelecek. Sezon sonu operasyonundan Tolga Zengin, Gökhan Töre, ve Mustafa Pektemek gibi Türk oyuncular da nasibini alacak.

QUARESMA'NIN CEZASI ONANDI

TAHKİM Kurulu, Büyükşehir Bld. Erzurumspor maçının 87. dakikasında rakibine yaptığı sert faul sonrası kırmızı kart gören Quaresma'nın 2 maçlık cezasını onadı. Bursaspor karşılaşmasıyla birlikte cezası dolacak olan Portekizli yıldız, Beşiktaş'ın bir sonraki hafta Yeni Malatyaspor ile deplasmanda oynayacağı maçta takımdaki yerini alabilecek.

KAGAWA'DAN BEŞİKTAŞ İTİRAFI

SHINJI Kagawa, beIN Sports'a yaptığı açıklamada önemli itiraflara bulunu. Japon yıldız, "Beşiktaş beni sezon başından beri istiyordu. Taraftarların desteğini ve sıcaklığını hep hissettim. Japonya'da Beşiktaş taraftarının artmasını istiyorum. Çok ateşli bir başlangıç oldu. Umarım bunu değerlendiririm. Cumartesi gününü dört gözle bekliyorum. Saha dışında her zaman güler yüzlüyüm ama saha içinde öyle değilim. Takımımız çok kaliteli. Çok fazla çalışacağım" ifadelerini kullandı.

MANSIZ'IN GİTME NEDENİ PARA KRİZİ Mİ?

BEŞIKTAŞ'TA sezon başında yardımcı antrenörlük görevine getirilen İlhan Mansız'ın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiş, ayrılığa gerekçe olarak da eski futbol yıldızının sağlık sorunları gösterilmişti. Sosyal medyada ise nedenin ödenmeyen 4 aylık maaş olduğu ileri sürüldü. Mansız'ın, Beşiktaş İdari Menajeri Ali Naibi ve A Takımdan Sorumlu Yönetici Ahmet Kavalcı'ya gidip, "Aylardır maaş alamıyorum. Sadece 1 kere ödeme yapıldı. Bana sadaka mı veriyorsunuz?" diyerek bağırdığı iddia edildi.

Sabah

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki