Beşiktaş'ta Yeniden Yapılanma Operasyonu!

Önümüzdeki sezon büyük bir değişim yaşayacak olan Beşiktaş'ta, bazı isimler yeni yapılanmadan etkilenmeyecek...
Haberin yayılanma tarihi:18 Nisan 2019, Perşembe

Yabancı oyuncuların çoğuyla yollarını ayırmaya hazırlanan Siyah-Beyazlılarda Atiba, Ljajic ve Vida'nın kalması için büyük uğraş verilecek.

Kagawa'nın yüksek bonservisi ve kulübü Borussia Dortmund'un indirime yanaşmaması sebebiyle Japon yıldız sezon sonun büyük ihtimalle takımdan ayrılacak.

Quaresma'nın Alacakları Ödenerek Sözleşmesi Feshedilecek

Adriano'nun sezon sonu biten sözleşmesi yenilenmeyecek. Karius'un da Liverpool'a dönmesine kesin gözüyle bakılıyor. Sözleşmeleri devam eden Medel, Larin, Mirin, Roco ve Lens için gelen teklifler değerlendirilecek. Medel için İngiliz kulüpleri devrede ve Şilili yıldızdan önemli bir bonservis geliri bekleniyor. Larin, Roco, Mirin ve Lens'in elden çıkarılması ise biraz zor çünkü üç oyuncuya da henüz teklif yok.

Şartlar Zorlaştırıyor

Yabancıların çoğundan kurtulmak isteyen ancak Atiba, Ljajic ve Vida'yı kadroda tutmanın planlarını yapan yönetimi sezon sonunda çok zorlu bir süreç bekliyor. Çünkü üç oyuncunun da durumu kritik. Atiba ile bir yıl daha devam edilmesi konusunda görüşmeler yapılıyor ancak Kanadalı oyuncu bu konuda çok istekli değil. 

Tecrübeli oyuncunun vücudunun bir sezonu daha kaldırıp kaldırmayacağından emin olmadığı öğrenildi. Takımın yeni on numarası Ljajic için ise yönetimin 6,5 milyon avro bonservis satın alma opsiyonunu kullanması gerekiyor. Ancak kulübün ekonomik şartları bu paranın ödenmesi önünde ciddi bir engel teşkil ediyor. 

Beşiktaş gerekli kaynağı bulamazsa Ljajic de aynen Talisca gibi yuvadan uçacak. Vida'nın elde tutulması da çok zor çünkü Hırvat savunmacıya teklif yağıyor. Beşiktaş'ın sezon sonunda Vida için Fransız ve İngiliz kulüpleriyle zorlu rekabete girmesi bekleniyor.

Türkiye

Etiketler: BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki