Beşiktaş'ta Yıldızlar İçin Karar Verildi!

Teknik Direktör Şenol Güneş ile ikinci etap kamp çalışmalarına başlayacak olan futbolcular Avusturya'da dört hazırlık karşılaşması oynayacaklar.
Haberin yayılanma tarihi:10 Temmuz 2018, Salı

Siyah Beyazlı oyuncular zorluk derecesi yüksek olan müdadeleler ile yeni sezon provalarını gerçekleştirecekler.

Shaktar Donetsk, CSKA Moskova, Reading ve Krasnodar ekipleriyle maç yapacak olan takımın UEFA Avrupa Ligi maçlarındaki iskelet kadrosu bu sınavların ardından ortaya çıkacak.

Oğuzhan Özyakup'un Slovakya kampında sergilediği futbola Avusturya'da da devam etmesi halinde takımın kilit oyuncusu olma ihtimali ön plana çıkıyor.

Siyah Beyazlı takımda yeni sezon transfer çalışmalarında da hareketlilik yaşanıyor. Başkan Fikret Orman ve kurmayları kadroya kalabilecekleri uygun oyuncu adayları arasında seçim yapmak adına oldukça titiz davranıyorlar.

Önceliğin 10 numara pozisyonu olduğu Beşiktaş'ta forvet ve sağ bek pozisyonları ilerki süreçte gündeme alınacak.

Alvaro Negredo ile ilgili gelişmeler yakından takip edilirken oyuncu yaşadığı sakatlığın düzelmesinin ardından ikinci kampta yer alabilir. İspanyol golcü için tekliflere açık olan Siyah Beyazlıların oyuncu için mali tabloları düşünerek hareket edecek.

Domagoj Vida ve Ricardo Quaresma'ya gelebilecek olası teklifler içinde Beşiktaş Kulübü kapıyı astronomik rakamlara ulaşılırsa açacak. 

Sözleşmesi sona eren Atiba Hutchinson ile ilgili süreç devam ediyor. Kanadalı oyuncuya yeni sözleşme teklif eden Beşiktaş beklemeye geçti. Öte yandan Guti Hernandez'in takımla birlikte Avusturya kampına katılan isim olacak.

Beinspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki