Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye 'Hadlerini Bilsinler'

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Fenerbahçe Kulübü'nün bugün PFDK ile ilgili resmi sitesinden yapmış olduğu açıklamaya cevap verdi.
Haberin yayılanma tarihi:09 Aralık 2017, Cumartesi

İşte Beşiktaş Kulübü resmi internet sitesinden yapılan açıklama:

İkinci Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün PFDK ile ilgili resmi sitesinden yapmış olduğu açıklamada Beşiktaşımızın da adının geçmesi sebebiyle BJK TV’nin canlı yayınına katılarak görüşlerini dile getirdi. Çebi, açıklamasında şu noktalara dikkat çekti:

“Fenerbahçe Kulübü’nün PFDK ile ilgili çok anlamı olmayan açıklamasına cevap vermekte tereddüt ettim. Ancak spor kamuoyunda bir algı yaratmak anlamında bir açıklama olduğu için cevap vermek gerekiyor.
Bu tarzı ile Fenerbahçe, hiçbir şekilde bir yere gidemez. Beşiktaş şu anda Türkiye’nin gözbebeği. Milletine karşı olan görevini yerine getirmiş bir futbol takımı var. Türkiye’nin hayranlıkla izlediği ve gurur duyduğu bir takım. Herkesin önemsediği, gurur duyduğu bir takım varken, bunu Federasyonla ilgili problemlerini çözmek adına kullanan Fenerbahçe yöneticilerini kınamak istiyorum.

Beşiktaş JK Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe stadında oynanan ve hakemin kafasına su şişesi atılan bir Galatasaray maçında kişiye ceza verilmeli, tribüne değil derken; Türk futboluna katkı vermek, rakibin içinde bulunduğu durumdan faydalanmak gibi bir fırsatçılık içinde olmadı.

Merdivenlerin şurası boş, şurası dolu diyerek ve bundan kendisine menfaat sağlamaya çalışarak algı yaratmaya çalışmak doğru bir tutum değil. Ben de şunu mu söylemeliyim; ‘Malatya maçında Atiba’ya yapılan penaltıyı vermiyorsunuz. Galatasaray maçında 2 penaltımızı vermiyorsunuz.” Bu akşam Fenerbahçe, Bursaspor ile maç oynuyor, penaltı ile hiç alakası olmayan penaltı veriliyor. Biz de bunları mı dile getirmeliyiz?

Türk spor kamuoyuna rakibiniz olan kulüplerle ilgili açıklamalar yaparak, merdivenlerin şurası boş, şurası dolu diye hareket mi etmeli, yoksa bizim gibi efendi mi davranılmalı? Efendi olmadığınız takdirde Türk sporuna katkı verilemeyeceğini biliyorum.

Fenerbahçelilerin de Beşiktaş’ın adını kullanarak federasyon ile problemleri gündeme getirmekten başka amacı olmayan açıklamadan üzüntülü olduğunu düşünüyorum. Kulübü temsil eden kişinin yapacağı açıklamaların yerine oturması gerektiğini, ağırlığı olması gerektiğini düşünüyorum.

Beşiktaş ile uğraşmayı bıraksınlar. Beşiktaş apayrı bir yerde. Beşiktaş’a ulaşmayı amaç olarak belirlerler ise Türk futboluna daha fazla katkı verirler. Biz penaltıların peşinde koşmazken, onlar merdiven boşluklarını bahane ederek Türk sporuna katkı vermiyorlar.

Kendi camialarını bile üzdüklerinin farkında değillerse, söyleyecek bir şey yok. Beşiktaş’tan uzak dursunlar, hadlerini bilsinler, kendi işlerine baksınlar. Biz sadece kendi işimizi yapıyoruz.”

Bjk.com

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki