Beşiktaş'tan Ljajic ve Kagawa Açıklaması!

Beşiktaş yönetim kurulu üyesi Umut Güner, takımdaki 2 önemli yıldızın geleceğiyle ilgili konuştu...
Haberin yayılanma tarihi:19 Mayıs 2019, Pazar

Spor Toto Süper Lig’de 33. hafta mücadelesinde önceki akşam Trabzonspor’a 2-1’lik skorla kaybeden Siyah-Beyazlılar, bitime 1 hafta kala Şampiyonlar Ligi umutlarını yitirmişti.

Kulübün gelecek sezon UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele edecek olmasının netleşmesinin ardından yönetim, kadroda yapılanma için çalışmalara başladı. Sezon başında İtalya Serie A ekibi Torino’dan 6.5 Milyon Euro’luk satın alma opsiyonuyla kiralanan Adem Ljajic ve ara transfer döneminde Almanya Bundesliga ekibi Borussia Dortmund’dan opsiyonsuz olarak kiralanan Shinji Kagawa’nın durumuyla ilgili olarak resmi açıklama geldi.

'Torino’yla Konuştuk’

Siyah-Beyazlılar’da son yıllarda transferden sorumlu yönetici olarak görev yapan ve son seçimde de Başkan Fikret Orman’ın ekibinde yer alan yönetim kurulu üyesi Umut Güner; Ljajic ve Kagawa’nın durumunu yorumladı.

İlk olarak 6.5 Milyon Euro’luk (44 Milyon TL) satın alma opsiyonu bulunan yıldız futbolcu Adem Ljajic hakkında konuşan Güner, “Adem’den çok memnunuz. Yeni sezonda Beşiktaş forması giyeceğini düşünüyorum. Sözleşmesindeki opsiyon konusunda bir sıkıntımız yok. Sezon başında Ljajic’i kiralarken Torino’yla opsiyonun ödeme koşullarını da konuşmuştuk. Opsiyon bedelini 30 taksit halinde 2,5 yıl içinde ödeyeceğiz” sözlerini sarf etti.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki