Beşiktaş'tan Mario Gomez'e Yeşil Işık!

Beşiktaş'ta transfer harekatı tam gaz sürüyor...
Haberin yayılanma tarihi:05 Ağustos 2018, Pazar

Bir süredir fısıltı şeklinde dolaşan Mario Gomez söylentileri yeniden yüksek sesle konuşulmaya başlandı.

Beşiktaş'ta transfer harekatı tam gaz sürüyor. Bir süredir fısıltı şeklinde dolaşan Mario Gomez söylentileri yeniden yüksek sesle konuşulmaya başlandı.

Siyah-Beyazlılarda 2015-16'da şampiyonluk ve gol krallığı yaşayan Alman yıldızın menajeri aracılığı ile haber yolladığı öğrenildi.

Başkan Fikret Orman'ın, Mario Gomez'in ayrılma şekli sebebiyle ilk başta bu teklife soğuk baktığı; ancak teknik direktör Güneş'in 'olabilir' yaklaşımının ardından Gomez'le yeni bir sayfa açılabileceği yönünde fikir belirtmeleri sonrası Orman'ın da konuyu değerlendirmeye aldığı belirtildi.

ŞAMPİYONLUK GETİRDİ

Son dönemde dövizdeki artış nedeniyle mali anlamda dikkatli davranması gereken siyah-beyazlıların, Mario Gomez'e senelik 3 milyon euro garanti ücret ve performans bonusları içeren bir sözleşme önereceği kaydedildi. Beşiktaş formasıyla sezonu şampiyon tamamlayan siyah-beyazlı ekipte Gomez de attığı gollerle başarıda pay sahibi olmuştu.

Ligde 26 gol atan Alman oyuncu, sezonu gol krallığıyla tamamlamıştı.

Avrupa kupalarında fileleri 2 kez havalandıran ve 28 golle Beşiktaş'ın en golcü yabancı oyuncu unvanını elde eden Gomez, ardından Wolfsburg'a gitmişti.

MİLLİ TAKIM'A ÇAĞRILDI

Fiorentina'da geçirdiği iki sezonda beklenen performansı veremeyen Gomez, Beşiktaş'ta eski günlerine dönmüştü. En iyi sezonlarını ülkesinde Stuttgart formasıyla 2008-2009'da 35, Bayern Münih formasıyla 2010-11'de 39 ve 2011-12'de 41 gol kaydederek yaşayan Gomez, gösterdiği performansla futbol dünyasının önemli forvetleri arasına girmişti. Sonrasında Fiorentina'da 2013- 14'te 4, 2014-15'te 10 golde kalan tecrübeli futbolcuya, siyah-beyazlı formayla kaydettiği 28 gol tekrar milli takımın kapılarını açmıştı. Gomez, en son Stuttgart formasıyla 16 maçta 8 gol attı.

Beşiktaş'ta yeniden gündeme gelen Mario Gomez, profesyonel kulüp kariyerinde rakip fileleri toplam 304 kez havalandırırken, 68 de asist yaptı. B. Münih'te 113, Stuttgart A Takım'da 95 gol atan yıldız oyuncu; Beşiktaş formasıyla da 28 gole imza atmayı başardı.

ASpor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki