Beşiktaş'tan Negredo ve Adriano için Sakatlık Açıklaması!

Beşiktaş'ın sezon başında transfer ettiği İspanyol golcü Alvaro Negredo'nun ve Brezilyalı bek oyuncusu Adriano'nun sakatlığıyla ilgili kulüpten resmi bir açıklama geldi...
Haberin yayılanma tarihi:20 Eylül 2017, Çarşamba

Son oynanan Konyaspor maçında oyuna 2. yarıda dahil olan Alvaro Negredo, bir pozisyonda yerde kalmış ve elinden sakatlanmıştı.

Maç içinde eline pansuman yapılan Negredo oyuna devam etmişti. 

Alvaro Negredo'nun sakatlığında son durum

Kulüpten yapılan açıklamada "Futbol Takımımızın Konyaspor ile oynadığı maç sırasında ters pozisyonda düşmeye bağlı sağ el işaret parmağında çıkık oluşan oyuncumuz Alvaro Negredo'ya soyunma odasında sağlık ekibimiz tarafında müdahale uygulanarak çıkık parmağı redükte edilmiştir (çıkık eklemin yerine oturtulması). Oyuncumuzun antrenman yapmasında ve maç oynamasında tıbbi bir sakınca yoktur." ifadelerine yer verildi.

Adriano'nun sakatlığında son durum

Beşiktaş'ta Konyaspor maçında sakatlanan bir diğer oyuncu da Adriano'ydu. Kulüp Adriano hakkında da "Futbol Takımımızın dün akşam Konyaspor ile oynadığı maçın ilk yarısında sakatlanarak oyundan çıkan oyuncumuz Adriano Correia'nın bugün yapılan tetkikleri sonucunda sol baldır adelesi (Soleus kası) zarında mikro yırtık tespit edilmiş olup, oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır." şeklinde bir açıklama yayınladı. 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki