Beşiktaş'tan Tamer Tuna'ya Sürpriz Teklif!

Beşiktaş Kulübü, Tamer Tuna'yla ilgili çok konuşulacak bir karar aldı...
Haberin yayılanma tarihi:24 Mayıs 2018, Perşembe

Göztepe ile yolları ayıran Tamer Tuna'ya, 'Geri dön, Şenol Hoca ayrılınca takımın başına sen geçersin' teklifi yapılacak.

Siyah-Beyazlı yöneticiler, Tamer Tuna ayrıldıktan sonra bütün yükün Teknik Direktör Şenol Güneş'in omuzlarına bindiğini, tecrübeli çalıştırıcının çok önemli olmayan ayrıntılarla bile uğraşmak zorunda kaldığını düşünüyor.

Deneyimli isim ile oyuncular arasında bir sünger görevi gören Tamer Tuna'nın, şampiyonlukta çok önemli payı bulunduğunu belirten yöneticiler, yeni sezonda bu eksikliğin mutlaka giderilmesi gerektiğine inanıyor. Onun için de şimdiden yardımcı hoca arayışlarına başlanmış durumda.

HER ŞEY MÜMKÜN NEDEN OLMASIN 

Beşiktaşlı yöneticiler, 'Tamer Tuna döner mi?' şeklindeki sorulara, 'Neden olmasın. Her şey mümkün' cevabı veriyor. Yönetimin, Süper Lig'de hocalık yapmış Tuna'yı geri döndürmek için formülü de şu: "Şenol Hoca ayrılana kadar onun yardımcısı olarak göreve devam et. Şenol Hoca ayrıldıktan sonra da takımın başına sen geçersin." 

Göztepe ile yolları ayıran Tuna'nın bu öneriye ne cevap vereceği bilinmiyor. Ancak Tuna'dan olumsuz yanıt gelse de Siyah-Beyazlı yönetim başka bir yardımcı hocayı mutlaka Güneş'in yanma koymayı planlıyor. 

NATİFLER HAZIR DURUMDA 

Tuna'nın Bursaspor'a gitme ihtimali de bulunuyor. Başarılı çalıştırıcı Beşiktaş'tan gelen teklifi kabul etmezse yönetimin natifler hazır durumda. Gökhan Keskin, Yusuf Şimşek ve Feyyaz Uçar düşünülen diğer isimler arasında yer alıyor. Bu konudaki son kararı Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş verecek. Siyah-Beyazlı yönetim yeni sezon başlamadan bu sorunu mutlaka çözmek istiyor. Yardımcı takviyesi konusunda Teknik Direktör Şenol Güneş ile de fikir alışverişinde bulunulduğu öğrenildi.

Akşam

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki