Birde Forvet Olsaydı!

Topla oynama, rakibe baskı, rakip sahada oyun kurma konusunda iyi istatistikler yakalayan Kartal, pozisyonları gole çevirmede sınıfta kaldı.
Haberin yayılanma tarihi:20 Ekim 2018, Cumartesi

Beşiktaş'ta ligde kaybedilen puanlarda (3 beraberlik, 1 yenilgi) bütün sıkıntılar dönüp dolaşıp forvet sıkıntına çıkıyor.

Siyah-Beyazlı takım, ligin 8 haftalık bölümünde pek çok alanda başarılı bir grafik çizse de golcü eksikliği olması nedeniyle sıralamada geride kaldı…

Beşiktaş  8 maçta ortalama yüzde 55.23 topla oynama yüzdesi yakaladı.

Rakiplerini karşılama mesafesini ise 44.99 metrede tutmayı başardı. Hücuma yüzde 62.61 topla çıkan siyah-beyazlıların rakip ceza alanına yapılan pas oranı da yüzde 40.41'i buldu. Şenol Güneş'i en fazla rahatsız eden ise şut isabet oranının sadece 43.1'de kalması oldu... Ceza alanından şut kullanım oranının da yüzde 37.5 olmasına rağmen usta çalıştırıcı, bulunan gol sayısının az olması yine takımın elinde iyi bir forvet olmamasına bağlıyor.

DIŞARIDA 2. SIRADA

Bu sezon dış sahada 4 maçta sadece 1 galibiyet çıkaran Kartal 3 de beraberlik aldı. Sadece 6 puan toplayan Beşiktaş buna rağmen dış sahada topladığı puanlar bakımından ligde 2. sırada. Sahasında Antalyaspor'a yenilen Siyah-Beyazlılar iç saha puan durumunda ise 4'üncü.

Fotomaç

Etiketler: BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki